Връзки
Частно Училище Увекинд насърчава и създава мислещи, отговорни и балансирани млади хора, отдадени на ученето и вдъхновени от предизвикателствата на постоянно променящия се глобален свят.
Всичко за водата по света. Спа - здраве чрез водата
Професионални инструктори за обучение на бъдещи шофьори. Практическа и теоретична подготовка в удобно за Вас време и метод, който ще Ви допадне. Шофирайте с удоволствие, увереност и сигурност!
Уроци по рисуване за деца след седми клас и за кандидатстуденти. Преподаване спрямо специфичните изисквания на всяко учебно заведение, за което ще се кандидатства. Уроците по рисуване се провеждат в София и са с цена 10 лева на час. Заповядайте на нашия с
Сайтът предлага задачи и решения по математика за 4 до 7 клас. Задачите са с подробни решения. Ако ви затруднява някоя задача, може да я качите в сайта и ние ще ви изпратим решението.
БГ Учебник е борса за нови и употребявани учебници, която предлага бърз и лесен достъп на своите клиенти до необходимите им четива. Борсата изкупува употребявани учебници и в същото време продава, както стари, така и нови. София, Люлин 3
Езиков център VISTA ACADEMY - КУРСОВЕ по Английски, Немски, Испански и Италиански език за гимназисти, студенти и възрастни. Индивидуално и групово обучение. Работа с висококвалифицирани преподаватели в малки групи. ПРОМОЦИИ и ДОСТЪПНИ цени!!!
Интернет сайт с училищен електронен дневник от Инкомтел. Изпраща и-мейли на родителите за оценки, отсъствия, забележки на техните деца. Лесен достъп през интернет. Удобно администриране от учителите.
Здравейте, казвам се Адриана Даганова. Това, което обичам и умея да правя е да захласвам малчуганите по най-разпространения и говорим в световен мащаб език – английският. Заниманията ми с деца на възраст от 6 до 12 години продължават повече от четири год
Летните езикови ваканции и курсове за възрастни и деца на Sprachcaffe - научете език в чужбина, забавлявайте се, срещнете се с нови хора! Избор на езиков курс или лятна езикова ваканция на осем езика (английски, френски, испански, италиански, немски и др.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив