Агроимпекс Холдинг

гр. Пловдив
Лице за контакти:
Григор Байков
Адрес:
Пловдив, бул. 6-ти септември 154
телефон:
+359/ 88/810 23 01
e-mail:
уебсайт:

Компанията ни развива производствена и търговска дейност от 1990 г. в България и Украйна. Разполага с офиси, производствени и складови бази и в двете държави.. От 2000 г.  обработваме над 15000 дка собствени и наети земеделски площи в района на гр. Пловдив, България, а през 2003 г. създадохме предприятие за гранулация на пшенични и царевични трици в гр. Херсон, Украйна. То разполага със собствена складова база с обем 25 000 т зърно. Възможностите за приемане и експедиция на стока от зърнобазата са 2 000 т приемане и 2 000 т експедиция на денонощие. Възможностите за гранулиране на пшенични трици е с обем 9 000 мт/месец.

Реализирането на готовата продукция се осъществява с кораби с товароносимост от 1500 мт до 6000 мт, като наши клиенти са едни от най-големите производители на фуражи и търговци в Турция, Гърция, Сирия, Египет, Мароко и др. За да осигурим всички необходими анализи и документация на стоката за внос в ЕС, Турция и др. държави, работим с най-големите и надеждни световни сървейорски компании и лаборатории като СЖС, Еврофинс, Бюро Веритас, Балтик Контрол и др.

През 2011 г. разширихме дейностите ни с още една – започнахме ягодо-производство с начални насаждения 40 дка.

Друга продуктова линия, част от нашата дейност, е ядки, подправки и семена. Транспортът им се осъществява както с камиони, така и с контейнери. Работим с клиенти от Германия, Италия, Гърция, Турция, Сирия, Шри Ланка, Индия и др. Търгуваме основно със стоки с украински и български произход.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Женевски конвенции
Срещат се двама приятели. Единият пита: - Какво ще правиш в събота? - Ще ходим със сина ми в парка да пускаме хвърчило дракон да лети! А ти? - И аз имам подобна програма - ще изпращам тъщата на...
На този ден 16.09   1620 г. – От Плимут (Англия) потегля корабът Мейфлауър, чиито пътници създават в Плимут (Масачузетс), първата английска колония в Америка. 1794 г. – Стойко...
Полезно от Мрежата
7sport.net
Betindex.net