Производство, внос и търговия с опаковки.
Организация с нестопанска цел.
ИНТЕГРА ГРУП ООД e дружество създадено през 2006 година с мисия да подпомага развитието на бизнеса и регионите в условията на общ еврoпейски пазар и политики.
Туроператор, специализиран в организирането на православни поклоннически и образователни пътувания в страната и в чужбина.
ИнАут ЕООД е лицензиран митнически агент и предлага всички видове услуги свързани с представянето на клиентите пред българските митнически власти.
Сватбен фотограф Иван Григоров предлага фотозаснемане на вашата сватба, годежни фотосесии, заснемане на кръщенета и други семейни празници.
Офсетов печат.
Фирма ИРИДИА ООД е профилирана в доставката на професионално оборудване за автосервизни центрове.
Истър Неон e производител на светеща реклама от 1993 г.
ИДЕАЛ СТАНДАРТ – ВИДИМА АД е лидер в обзавеждането на бани в България, предлагайки цялостни решения с търговските марки Vidima и Ideal Standard.
Всичко за вашето парти. Наем и продажба на карнавални костюми и аксесоари. Карнавални костюми, карнавални шапки, перуки, аксесоари. Мъжки, дамски, детски костюми. Парти идеи и...
EBF е първата българска телевизия, с изцяло бизнес профил.
Групажи и индивидуален транспорт от Италия, Испания, Холандия и всички други страни в Европейския Съюз.
Производство на електроизолационни материали.
Продукти за бебетa и деца, висококачествена био и натурална козметика, идеи за дома и семейството, декоративни елементи за интериорa, уникални решения за подаръци и изненади на...
Агенция за човешки ресурси.
Съорганизатор на международен авиационен фестивал BIAF.
Основен предмет на дейност на фирма Интеркар ЕООД е производство, ремонт и поддръжка на управляеми мостове за мотокари и електрокари с товароносимост от 1 до 16 тона.
Проектиране и изграждане на инсталации за технически газове, нестандартно оборудване, ремонт и поддръжка на криогенни съоражения.
Ремонт и саниране.
Оценяване на недвижими имоти. Оценяване на машини и съоръжения. Оценяване на дълготрайни материални активи.
Производство и търговия с комунална техника.
Авто и офис алармени системи,видеонаблюдение,контрол на достъпа,ремонти,свързани с електроника
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив