Връзки
Сдружение на ИТ бранша в България.
GSM оператор.
Българска изследователска и развойна фирма, специализирана в областта на прилагането на нови информационни и комуникационни технологии.
Компания, която работи в областта на компютърните и мрежови системи. Основната дейност на CNsys PLC е съсредоточена в разработването на комплексни решения в Internet/Intranet технологиите. Тя включва проектиране, доставка, инсталиране, конфигуриране, експ
Интернет услуги, информационни системи и програмни продукти, сервиз и системна интеграция, компютърни системи, компоненти, консумативи.
Rila Solutions проектира, изгражда и поддържа решения за електронния бизнес,предоставя стратегически консултации как най-добре да използвате Интернет за подобряване на вашия бизнес.
Маркови компютърни системи и софтуер. Технологични и интернет решения.
Корпоративна система за планиране и управление на бизнеса Сонита R3.
Информация за дейността на компанията в България и по света.
Компания за разработка на софтуер и интернет решения с офис в София.
Разработка на софтуер по поръчка, Internet/Intranet приложения и решения. Консултации, обучение, поддръжка.
Разработка, дизайн и поддръжка на бизнес информационни системи.
Широка гама висококачествени услуги и цялостни мрежови решения на корпоративни и частни клиенти. Компанията предлага и специализирани решения за мобилен интернет достъп в районите на покритие на мрежата на Мобилтел АД.
Български интернет доставчик.
Софтуерна фирма. Интернет решения.
Софтуерна компания.
LLP Group предлага професионални услуги в областта на разработката и въвеждането на софтуер в страните от Централна и Източна Европа. Дистрибутор е на SunSystems и е сертифициран партньор на CASI за Ariba B2B решения. Има офис в София.
Студио, занимаващо се със създаване на подвижна графика,интрота и уеб сайтове, които да предават кратко и ясно посланието на нашите клиенти.
Официален дистрибутор на Dell за България.
Интернет услуги и решения, като дизайн, програмиране, хостинг, регистрация на домейн и др.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив