Връзки
Асфалтиране на малки и големи площи. Доставка на асфалт. Полагане на асфалтова настилка. Ремонт на пътища и улици. Паваж. Фугиране на пукнатини. Изкопи. Насипи. Техника под наем - 0877063232 www.stanilov.alle.bg
Human Way е бутикова консултантска компания, предоставяща услуги в областта Човешки ресурси. Специализирани сме в: Подбор на персонал, Хедхънтинг, Outplacement, Временен експерт Човешки ресурси, Временен експерт Подбор.
Фирма за почистване– kalina 2012, предлага професионално почистване с иновативна технология – парна екстракция. Фирмата предлага, еднократни и абонаментни почиствания за всички свой настоящи и бъдещи клиенти. Професионално почистване с пара се о
Предлагаме работа за медицински сестри в Германия при подбрани немски работодатели. Ние ще ви консултираме и помогнем да го осъществите.
Ние консултираме Вашите ценови решения. Подпомагаме взимането на информирани решения по отношение на цените. Подпомагаме изграждането и реализирането на ценовата стратегия. За производствените предприятия предлагаме остойностяване на изделията.
САТО е фирма за рециклиране на тонер касети, продажба на съвместими такива, сервиз на принтери и МФУ и продажба на офис консумативи
Фирма „Креативо” предлага безплатни консултации и помощ при намиране на работа, курсове за преквалификация, специално внимание към хора в неравностойно положение и участие в програми за заетост с външно финансиране. Потърсете ги за съдействие!
Обяви за работа в чужбина
Блатов Консулт ЕООД е участвала в подготовката на над 400 успешно сертифицирани организации, съгласно различни международни стандарти за качество и контрол.
Легална работа в България и чужбина - без комисионни и такси.
Агенция за подбор на персонал Лъки Корект е лицензиран посредник за информиране и наемане на работа на територията на Република България.
Услуги в сферата на подбор на песонал, тимбилдинг, консултиране, стратегии за мотивиране на персонала.
Консултантска компания, част от Jordan Sheppard Group, специализирана в набиране и подбор на персонал на средно управленско и експертно ниво.
Агенция Дарекс е лицензиран посредник за информиране и наемане на работа.
Консултантски център за следване в чужбина.
Организира студентски бригади в САЩ & Англия.
Холдинг за стопански и трудов мениджмънт, трудово посредничество, управление на човешки ресурси.
Агенция за подбор на персонал и управление на човешки ресурси "Profiler Consult".
Компания за управление на човешки ресурси.
Solo Human Resouces Consulting предлага консултантски услуги и одит на човешки ресурси.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив