Връзки
Рекламни материали - запалки, химикалки, чаши, чанти, чадъри, текстил - внос, печат, гравиране; Отпечатване и предпечатна подготовка на визитки, брошури, флаери и други.
Тениски и шапки с печат и бродерия. Рекламни тениски, за Вашите рекламни и благотворителни кампании. Печат на лого и надпис, бродерия на лого и надпис.
USB флаш памети внос. Разнообразие от модел на флаш памети за рекламни цели. Възможност за поръчки с печат или лазерно гравиране.
Подготвя и реализира всяка идея, която трябва да се покаже на монитор, телевизор, филмов екран или под формата на снимки.
Предлагаме голямо разнообразие от рекламни сувенири и материали – химикалки, запалки, бележници, луксозни сувенири и др.
Дизайн на фирмена идентичност (запазена марка и фирмени рекламни материали), дизайн на печатни материали, сувенирна реклама и външна реклама.
Портал за публикуване на безплатни обяви. Нашият портал за безплатни обяви е създаден специално за онези, които търсите или предлагате стоки.
Изработване на рекламни спотове, документални и презентационни филми. Изграждане на цялостна концепция, дигитален видеозапис, обработка и видеомонтаж.
Печат и предпечат, стандартни печати, ламиниране, гравиране, изрязване, външна реклама, проектиране, полимерни печати и др.
Дигитален аерограф за директен печат върху автомобили Арт РОБО
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив