BNP Paribas Personal Finance - Адаптирахме ли се към дистанционния начин на живот след една година пандемия?

20.04.2021

Представяне на новото издание на голямото годишно проучване на групата BNP Paribas Personal Finance „Observatoire 2021“, което проследява тенденциите в потребителското търсене в страните от ЕС от 1985 година и България е включена в него за четвърти път. Темата на проучването за 2021 г. е „Безконтактните решения вземат контрол над живота ни“ и беше проведено в 15 държави от ЕС.

По време на събитието ще научите отговорите на въпроси като Как безконтактният начин на живот се отразява на взаимоотношенията ни с близки и приятели? Как социалната дистанция промени начина, по който ползваме банкови услуги? Кои сфери от живота ни печелят и кои губят в „новото нормално“? Готови ли сме да работим, да учим и да се лекуваме онлайн? Как един дигитален портфейл може да донесе още по-голяма добавена стойност за собственика си?

Данните ще бъдат представени от Жозе Салойо, управител на БНП Париба Лични Финанси в България, Мария Мангърова, мениджър „Продукти и услуги“ на банката, Людмила Петрова, маркетинг мениджър  на БНП Париба Лични Финанси в България и двама специални гости.

Представянето на „Обсерватория 2021“ ще се излъчи онлайн на 20 април 2021 година (вторник) от 11.30 часа и ще може да се гледа от всяко устройство – смартфон, лаптоп или таблет. За да се включите в събитието е необходимо да потвърдите своето присъствие на тел. 0889 919 364 или на e-mail: d.stoyanov@grozdanov.net. След регистрацията ще получите линк за включване и информация как можете да зададете своите въпроси.

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив
Полезно от Мрежата
7sport.net
Betindex.net