Връзки
BGOSoftware - разваботване на софтуерни решения, уеб дизайн, обучения и оутсорсинг.
Функционален обхват и възможности на SelMatic ERP
Pcplus.bg е интернет магазин за лаптопи, таблети, компютри, компоненти, монитори, периферия и аксесоари на световни производители с гарантирано качество и оригинален произход. Pcplus.bg има два магазина в страната - гр. София и гр. Казанлък.
Предлагаме техническо обслужване и поддръжка на сайтове, базирани нa Joomla CMS.
Да развием бизнеса на нашите клиенти на едно съвсем ново ниво чрез нашите умения да създаваме висококачествени интернет продукти.
Eкип компютърни специалисти от Варна. Можем да обслужим всяка сфера на IT, от които съвременната фирма и офис се нуждаят: Инсталация и настройка на Windows; Уеб, Пощенски, База данни линукс сървър. Мрежова администрация. Разработка на софтуер.
Студио за уеб дизайн и изработка на уеб сайтове в Пловдив. Всеки изработен от нас сайт е с уникален дизайн и концепция, адаптивен (респонсив) уеб дизайн съвместим с различни по размер смарт устройства, при желание администрация и оптимизация.
POSS автоматизира извършването на продажби в търговски обекти и магазини, като улеснява работата на управители и служители. Програмата е малка, евтина и функционална; работи с баркод четци и различни фискални устройства.
Онлайн платформа за документи, ЗБУТ, пожарна, ТРЗ. Нормативни документи по ЗБУТ, ПБ, Трудова медицина, ТРЗ. Бланки и документи по ЗБУТ, Пожарна безопасност, ЧР, HR.
MANIA PC - Ремонт на компютри, лаптопи, монитори. Абонаментна поддръжка. Хардуерна и софтуерна диагностика на компютърни системи; Извънгаранционен ремонт на компютърнa техника и периферия; Инсталиране и конфигуриране на операционни системи;
Безплатни програми и сваляне на софтуер безплатно, описание на най-популярните и предпочитани браузъри, антивирусни, аудио и видео плеъри, кодеци, драйвери, трансфер и споделяне на файлове.
Изработка на сайт от I.S. Design - град София. Изработка на качествени уеб сайтове на добри цени. Онлайн магазини, интернет портали, профилни страници и др.
Фит дизайн оод предлага уеб дизайн, уеб разработки, seo оптимизация и оптимизация в социалните медии, графичен/лого дизайн на рекламни материали и копирайтинг.
Имате нужда от бърза изработка на евтин фирмен уебсайт и не ви се дават дебели суми за това - УЕБ СТУДИО "НИКО" е на вашите услуги.
В b2igri.info ще намерите много и забавни флаш игри,всеки ден се качват нови и нови.Има различни категории от Аркадни до игри с Шах и карти,а любителите на екшън игрите също не са останали назад.
Програмният продукт „TaxExport online” е предназначен за лицензирани складодържатели и регистрирани лица по смисъла на Закона за акцизите и данъчните складове. Изключително лесен и удобен за работа!
Ако се интересувате от изработка на сайт и искате да се радвате на коректно отношение, качествено обслужване и удовлетворяване на всички Ваши желания, то ние сме хората, които ще Ви осигурят всичко това. Обърнете се към нас и няма да съжалявате!
Предлагаме ви софтуерът, който спокойно може да бъде определен като най-добрия счетоводен софтуер от предлаганите на българския пазар. Това е Money works на Gensoft. Софтуерът е отличен инструмент за добрата работа в отчитането на всяка фирма. Посетете са
Фирма Ню Милениум Софтуер предлага разработка на уеб сайтове с уникален дизайн, изработен съобразно Вашата визия и идея за развитие на бизнеса. Фирмата разработва и софтуер по поръчка, който може да бъде тясно специализиран в зависимост от желаните функц
Онлайн магазин за лаптопи, компютри, касови апарати, тонери, мастила, HD плеъри, офисна хартия, принтери, проектори, резервни лампи за проектори, сървъри, ПОС, везни, сервиз, www.3pc.eu, / Триада Компютърс
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив