Техническият Университет организира обучение за придобиване на ОКС "Магистър" по пет специалности

18.09.2017 | 14:20
по статията работи: econ.bg
Това са "Индустриален мениджмънт", "Мениджмънт в електроенергетиката", "Публична администрация", "Стопанско управление" и "Управление на проекти"
Техническият Университет организира обучение за придобиване на ОКС "Магистър" по пет специалности
Снимка: БГНЕС

Стопанският факултет на Техническия Университет в София организира обучение за придобиване на ОКС "Магистър" по пет специалности - "Индустриален мениджмънт", "Мениджмънт в електроенергетиката", "Публична администрация", "Стопанско управление" и "Управление на проекти".

Обучението е в две форми - редовно и задочно.

За обучението могат да кандидатстват дпломирани бакалаври или магистри по специалности от същата или сродни специалности, които могат да бъдат проверени на сайта на учебното заведение.

Кандидатите трябва да представят диплома за завършено висше образование ОКС „Бакалавър“ или „Магистър“  със среден успех не по-малък от „Добър“ и Молба по образец.

Таксата за кандидатстване е 30 лв.

Записването за оучението започва от днес - 17 септември. За задочното оучение срокът е до 6 октомври, а за редовното - до 10 октомври.

Класирането ще бъде обявено на следващия раотен ден. Класираните ъдещи магистри ще имат два дни да се запишат, а самото обучение започва на следващия раотен ден.

В магистърското обучение се осъществява надграждане на знанията и уменията, придобити в бакалавърския курс на обучение със съвременни инженерно-мениджър-ски концепции, технологии и подходи; формират се знания за вземане на стратеги-чески решения в условията на динамична бизнес среда; създават се способности за проектиране на производствени и операционни системи и системи за управлението им, и контрол върху изпълнението на стратегически и оперативни планове; подготвят се ръководители на отдели и звена с комуникативни, аналитични и предприемачески умения в различните функционални области на мениджмънта.

70492207-9125-d714-728f-e811bd74b4bb

За допълнителна информация:

02/ 965 37 04 , ТУ София, бл.3, ет.2, ст. 3235, тел. 965 37 04, факс 68 52 84 – Деканат, www.tu-sf.org.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си: - Тате, до последна...
На този ден 02.08   338 пр.н.е. – армията на Филип II постига решителна победа в Битката при Херонея, което осигурява хегемония на македонското царство в Гърция. 216 пр.н.е. –...