Техническият Университет организира обучение за придобиване на ОКС "Магистър" по пет специалности

18.09.2017 | 14:20
по статията работи: econ.bg
Това са "Индустриален мениджмънт", "Мениджмънт в електроенергетиката", "Публична администрация", "Стопанско управление" и "Управление на проекти"
Техническият Университет организира обучение за придобиване на ОКС "Магистър" по пет специалности
Снимка: БГНЕС

Стопанският факултет на Техническия Университет в София организира обучение за придобиване на ОКС "Магистър" по пет специалности - "Индустриален мениджмънт", "Мениджмънт в електроенергетиката", "Публична администрация", "Стопанско управление" и "Управление на проекти".

Обучението е в две форми - редовно и задочно.

За обучението могат да кандидатстват дпломирани бакалаври или магистри по специалности от същата или сродни специалности, които могат да бъдат проверени на сайта на учебното заведение.

Кандидатите трябва да представят диплома за завършено висше образование ОКС „Бакалавър“ или „Магистър“  със среден успех не по-малък от „Добър“ и Молба по образец.

Таксата за кандидатстване е 30 лв.

Записването за оучението започва от днес - 17 септември. За задочното оучение срокът е до 6 октомври, а за редовното - до 10 октомври.

Класирането ще бъде обявено на следващия раотен ден. Класираните ъдещи магистри ще имат два дни да се запишат, а самото обучение започва на следващия раотен ден.

В магистърското обучение се осъществява надграждане на знанията и уменията, придобити в бакалавърския курс на обучение със съвременни инженерно-мениджър-ски концепции, технологии и подходи; формират се знания за вземане на стратеги-чески решения в условията на динамична бизнес среда; създават се способности за проектиране на производствени и операционни системи и системи за управлението им, и контрол върху изпълнението на стратегически и оперативни планове; подготвят се ръководители на отдели и звена с комуникативни, аналитични и предприемачески умения в различните функционални области на мениджмънта.

70492207-9125-d714-728f-e811bd74b4bb

За допълнителна информация:

02/ 965 37 04 , ТУ София, бл.3, ет.2, ст. 3235, тел. 965 37 04, факс 68 52 84 – Деканат, www.tu-sf.org.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Блондинка звъни на оператора си: - Извинете, не ми работи интернетът... - А вие с рутер ли сте? Кратко мълчание... - Не, сама съм!!!
на този ден 10.06   1190 г. – Трети кръстоносен поход: Германският крал и император на Свещената римска империя Фридрих I Барбароса се удавя при прекосяването на река Салеф в Мала...