Застраховат военните от мисиите ни в Косово, Босна и Херцеговина и Афганистан

08.11.2016 | 16:55
по статията работи: econ.bg
Прогнозната стойност на поръчката е 763 000 лева
Застраховат военните от мисиите ни в Косово, Босна и Херцеговина и Афганистан
Снимка: БГНЕС

Министерството на отбраната обяви обществена поръчка за застраховане на личния състав, автомобилната техника и имуществата на контингентите от Българската армия, участващи в задгранични операции в Косово, Босна и Херцеговина и Афганистан. Ще бъдат застраховани и военнослужещи и цивилни служители от МО и БА, командировани за изпълнение на задачи, свързани с операциите в посочените райони, и екипажите на военно-транспортни самолети на ВВС,  изпълняващи полети от и до страните в зоната на операциите през 2017 -2019 г.

Поръчката включва три обособени позиции.

Първата позиция е за застраховане на личния състав, автомобилна техника и имущества на контингентите от БА, участващи в задгранични операции на КФОР в Косово. Прогнозният обем на поръчката е за 20 военнослужещи за всяка година.

Втората обособена позиция е за застраховане на личния състав, автомобилна техника и имущества на контингентите от БА, участващи в задгранични операции на ЕС "Алтея" в Босна и Херцеговина. Прогнозният обем на поръчката е за 10 военнослужещи е 2 единици техника за всяка година.

Третата обособена позиция е за застраховане на личния състав, автомобилна техника и имущества на контингентите от БА, участващи в задгранични операции на ISAF в Афганистан. Прогнозният обем на поръчката е за 130 военнослужещи и 16 единици техника за всяка една година.

Броят на военнослужещи и цивилни служители на БА и МО, командировани за изпълнение на задачи в горепосочените райони, както и срокът на тяхното пребиваване са различни. На отделните етапи през годините бройките на застрахованите лица може да бъдат завишени.

Прогнозната стойност на поръчката е 763 000 лева без ДДС.

Процедурата е договаряне без предварително обявление.

Покана за участие ще бъде пратена до застрахователните компании, които са участвали в проведените от Министерство на отбраната процедури с предмет застрахователни услуги през последната година, а това са: "Лев Инс", "Армеец", "Булстрад ВИГ","ОЗК-Застраховане", "Бул Инс", "Надежда", "ДЗИ-Общо застраховане", "Дженерали Застраховане" и "Евроинс".

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
на този ден 21.06   1913 г. – По време на Междусъюзническата война българската 2-ра армия губи боевете при Кукуш и Лахна. Кукуш е превзет и изгорен от гръцката армия. 1918 г. –...