Търсят застраховател на летище София и летище Пловдив

19.08.2016 | 11:55
по статията работи: econ.bg
Обществената поръчка е за застраховане отговорността на двете летища като летищни оператори и оператори по наземно обслужване
Търсят застраховател на летище София и летище Пловдив
Снимка: БГНЕС

Летище София организира процедура на публично състезание за възлагане на обществена поръчка с предмет "Застраховка "Отговорност на летище София и летище Пловдив за причинени имуществени и неимуществени вреди на трети лица от дейността им като летищни оператори и оператори по наземно обслужване".

Пълният обхват на поръчката включва застраховка на отговорността на летище София и летище Пловдив за причинени имуществени и неимуществени вреди на трети лица при настъпване на застрахователно събитие или серия от събития, независимо от мястото на събитието. Застраховката покрива отговорността на летище София и летище Пловдив за изпълняваните от тях функции в качеството им на упражняващи правата и осъществяващи дейност като летищни оператори и оператори по наземно обслужване.

Застраховката трябва да покрива отговорността на всеки посочен в нея застрахован в качеството му на летищен оператор и оператор по наземно обслужване за небрежност, грешка, пропуск и/или други действия на застрахования или на който и да е от неговите служители, ангажирани в дейността на застрахования,довели до налагане на глоби или финансови санкции на авиокомпания/превозвач, предявени към застрахования на договорно или извъндоговорно основание, под формата на глоби, неустойки, обезщетения за вреди и/или други финансови санкции.

Поръчката включва и пълна презастраховка на риска.

Лимитът на отговорност e 300 000 000 USD по основното покритие.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 137 587, 91 USD – за "Летище София", и 16 778, 48 USD – за "Летище Пловдив".

Възложителят не поставя изисквания за икономическо и финансово състояние на участниците. Всеки участник през последните три години  да е изпълнил минимум три дейности, сходни с тези на поръчката.

Срокът за подаване на оферти е до 17:00 часа на 29.08.2016 г.

Отварянето на офертите ще се състои на 30.08.2016 г.

 

 

 

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
- Келнер, какво пие русата дама в ей там??? - Скъпо 32-годишно уиски, господине... - Аха... Поднесете ѝ тогава три бучки лед от мен!!!
На този ден 24.09   622 г. – Мохамед и неговите последователи завършват своята хиджра от Мека до Медина, за да избегнат религиозни гонения. 1689 г. – Български доброволци участват...