КЗК отмени избора на доставчик на хранителни продукти в Роман

16.09.2011 | 13:35
по статията работи:
Производството е образувано във връзка с постъпила жалба от страна на"Интер" ЕООД
КЗК отмени избора на доставчик на хранителни продукти в Роман

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) отмени като незаконосъобразно решение на кмета на община Роман за класиране на участниците и избор на изпълнител в процедура за възлагане на обществена поръчка по реда на ЗОП с предмет: "Периодична доставка на хранителни продукти за нуждите на Дом за деца, лишени от родителска грижа"Н. Й. Вапцаров"- гр. Роман, ДДЛРГ"Н. Й. Вапцаров" - Комплекс за социални услуги гр. Роман, детски градини на територията на община Роман, Домашен социален патронаж за община Роман за календарната 2012г."

Производството е образувано във връзка с постъпила жалба от страна на"Интер" ЕООД.

Събраните материали показват, че комисията на възложителя е извършила неправилни констатации в протокола си и е поискала доказателства, които са недостатъчни за отстраняване на допуснатите нередовности от страна на участника. КЗК е установила, че в резултат на това жалбоподателят е бил неправилно отстранен.

Антимонополният орган връща преписката на възложителя за продължаване на процедурата от етап разглеждане, оценяване и класиране на участниците в съответствие с изискванията на закона и изложените мотиви, информира КЗК.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
Мъж е в бара, пие и изглежда навъсен. - Какво ти е на теб? – пита барманът. - Бях женен три пъти и три пъти станах вдовец. Барманът иска да знае подробности. - Ами, първата се отрови с...
На този ден 12.09   490 пр.н.е. – Гръко-персийски войни: В Битката при Маратон атинската войска и нейните съюзници от Платея спират първото нахлуване на персите в Гърция. 1609 г....