Има ли бъдеще за централното топлоснабдяване в България?

27.09.2011 | 09:13
по статията работи:
Темата "топлофикация" отново излиза на дневен ред

"Екологична топлина: Има ли бъдеще за централното топлоснабдяване в България" ще бъде темата на международната енергийна конференция, чийто домакин e София.
Акцент на форума е темата за централното топлоснабдяване, екологичната енергия, високоефективното производство на топлина и електричество, модерното дялово разпределение и удовлетвореността на клиентите.

Темата "топлофикация" отново излиза на дневен ред с постоянно растящите цени на първичните енергоизточници, нуждата от модернизацията на производството и преносната мрежа, грижата за околната среда чрез внедряването на високоефективни производствени технологии от ново поколение, както и не на последно място - подобряването на услугата за крайния клиент.

Конференцията си поставя за цел да даде отговор на въпроси като: защо услугата топлофикация се превърна от лукс и предпочитано удобство в една ненавиждана услуга; къде и кога родните топлофикационни дружества се разминаха по пътя с европейските компании, предоставящи централно топлоснабядване и дали растящите цени са основната причина в България да се свалят радиатори или липсата на ефективна законова рамка с последващ строг контрол.

На форума са поканени представители на водещи компании от топлофикационния сектор в страната и чужбина, на български и европейски институции, които имат отношение към политиките и регулирането в този сектор, представители на потребителските организации.
Конференцията се организира от Асоциацията на топлофикационните дружества в България в партньорство с Националния комитет на България в Световния енергиен съвет.

* Очаквайте подробности 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Иванчо пита вкъщи: - Тате, как разговарят змиите? Бащата поглежда тъщата и подхвърля: - Защо мълчиш? Детето се интересува!..
На този ден 16.01   27 г. пр.н.е. – Сенатът на Римската империя удостоява за първи път с титлата август император Гай Юлий Цезар Октавиан. 927 г. – Кордоба (в дн. Испания) е...
Полезно от Мрежата
7sport.net
Betindex.net