Имоти БГ ООД

Адрес:
София 1000 бул. "Патриарх Евтимий" 15 А , ет. 2
факс:
+359/ 2/ 933 5944
уебсайт:
e-mail:
телефони:
+359 2/ 933 59 31, 02/933 59 42

ИМОТИ БГ е динамично развиваща се компания в областта на консултантските услуги, която предлага на своите клиенти пълен обем консултации, управление, правен и маркетингов анализ на търсенето и предлагането на пазара на недвижими имоти.
ИМОТИ БГ е специализирана в управлението и реализацията на чужди и български инвестиции. Авторитетът и се гради на базата на аналитичния подход и познаването на специфичните условия на пазара на недвижимите имоти. Сред клиентите и са множество чуждестранни компании с интереси на територията на Република България.
Безспорния авторитет на компанията се дължи предимно на професионализма, нестандартния и индивидуален подход към клиентите и динамичността на екипа на ИМОТИ БГ. Служителите са предимно млади, високо образовани и амбициозни хора, които в духа на фирмата се стремят да предложат на клиентите си един завършен прецизно подготвен и представен анализ на пазара, да посредничат при осъществяването на сделките и ги гарантират с оглед интереса на клиентите. Екипът има задълбочена и широкоспектърна езикова подготовка, както и познания в областта на законодателството на Република България и в правната система на други държави. Тези качества позволяват на компанията да извършва консултантска дейност и посредничество в полза на чуждестранни физически и юридически лица.
Изцяло в темповете на новото време екипът е квалифициран и ползва всички нови по вид и характер комуникации като непрекъснато обновява възможностите си за диалог с клиентите като пряк и непряк контакт.
ИМОТИ БГ разполага освен с постоянен екип, така и с асоциирана група консултанти: икономисти, юристи, архитекти и други, които биват привличани в интерес на клиентите на компанията.

 

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Резултати | Архив
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 05.09   1698 г. – Като опит да внесе западна култура сред дворянството в Русия цар Петър I облага с данък носенето на брада за всички мъже с изключение на духовниците и...
Полезно от Мрежата
7sport.net