Бул Одит ООД

Адрес:
гр. София 1606
бул. "Тотлебен" 28
ет.3, офис 4
e-mail:

 


 

БЪЛГАРСКАТА ОДИТОРСКА КОМПАНИЯ

Кратка презентация:

 • Бул Одит е специализирано одиторско предприятие, в съответствие със Закона за счетоводството, Закона за независимия финансов одит и е включено в Регистъра на Института на дипломираните експерт-счетоводители. То е основано през 1997 г. от изтъкнати специалисти с голям практически и теоретичен опит в областта на счетоводството, анализа, одитирането, финансовия и данъчния контрол. Както съдружниците одитори, така и Бул Одит са членове на Института на дипломираните експерт-счетоводители в България. Съдружници са дипломираните експерт-счетоводители (регистрирани одитори): Стоян Стоянов, Снежана Башева и Емилия Миланова. Дружеството се представлява и управлява от Стоян Стоянов и Снежана Башева.  

Ресурси на Бул Одит

 • Ресурсите на дружеството са знания, опит и умения, оптимално съчетани в хомогенно единство от работещи съдружници и специалисти.  
 • Работещите съдружници са дипломирани експерт - счетоводители и университетски преподаватели. Наред с богатата си практика и добрите професионални умения, те притежават висока теоретична подготовка и имат голям брой научни публикации в счетоводството и одита.


Принципи

 • Непрекъсната възможност да отговаря за обогатяване и актуализиране на гамата от предлагани услуги. 
 • Винаги на разположение на своите клиенти.
 • Отговаря пълноценно на непрекъснато нарастващите и разнообразяващи се потребности на икономическите субекти в страната.

Клиенти

 • Клиенти на предприятието са предприятия и институции от всички сфери на дейност 
 • Във финансовата сфера дружеството и неговите съдружници са одитирали и консултирали редица водещи институции, между които "Булбанк" АД, "ДСК" АД, "ДЗИ" ЕАД, "Росексимбанк" АД, "Брибанк" АД, "МБТР" АД, "Булброкърс" АД, "Елана" АД, ПОК "Съгласие" АД, "СИБанк" АД, "ДЗИ БАНК".  

 • Между предприятията от реалната икономика, клиенти на Бул Одит и на работещите съдружници са и "Химкомплект-инженеринг" ЕАД, "Топлофикация Сливен" ЕАД, "Елкабел" АД, „Вестникарска група България Холдинг“, "ВСК Кентавър" ЕООД, "Рудметал" АД, "Бентонит" АД, "Терем" ЕАД, "Монетен двор" ЕООД, "Напоителни системи" ЕАД, "Печатница на БНБ" АД и др.  


Услуги

 • Независим финансов одит; 
 • Проверка (одит) на договори (планове) за преобразуване на дружества по Търговския закон; 
 • Счетоводни консултации; 
 • Счетоводни експертизи; 
 • Данъчни консултации; 
 • Бизнесоценки, финансови експертизи и анализи;
 • Консултации и оценяване на предприятия с лицензирани оценители в цялото многообразие от лицензи; 
 • Разработване на информационни меморандуми, бизнес планове, проспекти; 
 • Консултации по приватизационни сделки; 
 • Консултации във връзка с преструктуриране, бизнес-комбинации и ликвидация на предприятия;
 • Обучение по Международни стандарти за финансово отчитане.

Екип

 1. Стоян Димитров Стоянов - дипломиран експерт-счетоводител (регистриран одитор), управляващ съдружник. Професор в Университета за Национално и световно стопанство, доктор по икономика. Бил е ръководител на катедра "Счетоводство и анализ" от 1995 – 2015 г. и декан на “Финансово – счетоводния факултет“ на Университета. Директор е на Университетски център по стандартизация, анализ и одит на финансовия отчет. Той е от първата група експерт-счетоводители в страната с диплома 0043 от 1991 г. Преминал е специализация в Ордена на френските експерт-счетоводители, в Национална одиторска компания в Париж и при експерт-счетоводители в Монпелие. Проф. д-р Стоян Стоянов е одитирал едни от най-големите български банки: Булбанк, Държавна спестовна каса, Българо-руска инвестиционна банка, ТБ Биохим, Сибанк, ДЗИ Банк и др. Бил е одитор и на други предприятия като: Булгарлизинг, Хемус Еър, Химко Враца, Софарма, Фармация Дупница, Нитекс, Брилянт, Кераминженеринг, МакДоналдс, Белатур, Орбел, Орел Инвест холдинг и др. Включен е в списъка на Управление Застрахователен надзор на Комисията за финансов надзор за одитори на застрахователни и презастрахователни дружества и е одитирал ЗД“Витоша“, Феникс, ЗПД “Орел Живот”, “Дженерали Животозастраховане”, “Синдикална Взаимозастрахователна Кооперация“, ПОК “Съгласие“ и др. Ползва френски и руски език.  

   
 2. Снежана Александрова Башева - дипломиран експерт-счетоводител (регистриран одитор), управляващ съдружник. Професор в Университета за Национално и световно стопанство, доктор по икономика. Декан на „Финансово - счетоводния факултет“ от 2012 г. и ръководител на катедра "Счетоводство и анализ" от 2016 г. Одитирала е "СИБанк" АД, ДЗИ Банк, "Росексимбанк" АД, "Електротранспорт" София, "Терем" ЕАД и др. Притежава сертификат за оценка на цели предприятия. Експертна група под нейното ръководство е правила оценка на няколко банки: Минералбанк, Първа Частна Банка, ТБ "Славяни". Сн. Башева е работила върху финансови анализи и експертни оценки на Банка Земеделски кредит, Частна Земеделска и Инвестиционна Банка, Елитбанк, Минералбанк, "Балканкар" АД. Ползва английски език. Специализирала е в САЩ и Япония.

 3. Емилия Георгиева Миланова - дипломиран експерт-счетоводител (регистриран одитор), съдружник. Професор в Университета за Национално и световно стопанство, доктор по икономика. Директор е на Регионалния Център за Дистанционно Обучение в Пловдив. Била е подуправител и ръководител на управление „Банков надзор“ на БНБ и председател на Съвета на директорите на Юробанк И Еф Джи България. Одитирала е ЕАД „Напоителни системи“, „Вестникарска група България Холдинг“ и др. Ползва английски и руски език.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив
 • Най-старата коневъдна ферма в света
 • Най-старата коневъдна ферма в света
 • Зимна приказка
 • Най-старата коневъдна ферма в света
 • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 19.09     335 г. – Далмаций е повишен в цезар и става управител на провинциите Тракия и Македония на Римската империя. 1356 г. – Стогодишната война: В Битката...
Полезно от Мрежата
7sport.net