Връзки
Информация за дейността на институцията.
Официална страница на организацията.
Търговският наръчник е изготвен от Американското посолство в София и разпространен от Бюрото за икономика и бизнес през юли 1999 г. за финансовата 2000 г.
Документът, който е част от Националния доклад за човешкото развитие 1999 г., предоставя данни за регионите в България, които са необходими за изчисляването на индекса.
Доклад, изготвен от отдела за човешко развитие за Европа и Централна Азия към Световната банка, 7 юни 1999 г.
Съдържа мета-данни и информация за практиката на разпространение на данни предоставени от страните участнички в Специалния стандарт за разпространение на данни; мета-данни, информация за практиката на разпространение на данни и планове за подобряване ..
Консултантска компания за подбор и управление на човешки ресурси.
Компания за международен контейнерен транспорт за цял свят.
Насърчава местните дейности и предприемачи.
Софтуерни решения за бизнеса. Над 20 интегрирани модула за бизнес и счетоводство. Софтуер за потребители от потребители.
Фирмата предлага програмен продукт за работна заплата и личен състав "TERES", която обхваща всички функции за автоматизирана обработка на информацията по персонала.
Доставка и инсталиране на оригинален системен и приложен софтуер. Разработка на интегрирани информационни системи. Доставка, инсталиране, гаранционен и следгаранционен сервиз на компютри, периферни устройства, непрекъсваеми електрозахранвания, мрежови и к
Специализирано издателство за компютърна литература в България.
Инфогард е оторизиран Център по програмата Microsoft Office User Specialist. Предлага широка гама курсове с квалифицирани преподаватели, съвременни учебни подходи и възможност за сертификация на придобитите знания.
Извършва закупуване, разпределяне и продажба на електрическа енергия на територията на град София.
Студио за графичен и уеб дизайн и мултимедия.
Компанията има организирана дистрибуторска мрежа, основана на логистика от централната складова база в безмитната зона в Гюргево. Фламинго Компютърс АД асамблира собствени РС-та с марката Фламинго на румънския пазар. Фламинго Компютърс България ЕООД е фо
Рамково споразумение, имащо за цел постигане на стабилност и икономически растеж в Югоизточна Европа.
Осигурява 13 основни вида застраховки, развити в различни застрахователни услуги.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив