Връзки
Изучаване на английски език в приятна и уютна атмосфера. Специализирани курсове по бизнес английски, възможност за индивидуално езиково обучение и подготовка за получаване на сертифицикат. Български език за англоговорящи чужденци.
Пълен инструментариум за достъп до най-новата и най-богатата статистическа информация за ЕС и евро-зоната, както и за страните кандидатки, потребителски удобна и ефикасна навигация, он-лайн услуги.
Производство и продажба на 3tTONER касети - собствена марка високо качествени тонер касети. 3tTONER e българска търговска марка за тонер касети, официално регистрирана от 3Т Съплайс ООД през 2008 г. Производството изцяло е базирано в България. 3tTONER кас
Онлайн магазин за техника и продукти за сигурност и контрол на достъпа.
Туристическа фирма “Руал” е специализирана в организиране на екскурзии и почивки в чужбина.
Петзвезден бизнес хотел, разположен в сърцето на българската столица.
Най-големият туристически портал в България. В сайта можете да намерите разнообразни оферти за екскурзии и почивки, както и пътеводители за популярни дестинации, интересни идеи и туристически маршрути в България и чужбина.
Вертикал плюс предлага строителни услуги по алпийски способ с висококачествени материали и на преференциални цени.
Услуги и решения за ефективно управление
Фирмата е сред водещите производители на фискални устройства, ПОС системи и оборудване, електронни електромери, системи за дистанционно отчитане на консумираната енергия, оборудване за бензиностанции, таксиметрови апарати и други.
една от най-динамично развиващите се български инвестиционни компании.
Козметични продукти с лечебен ефект. Нашето предимство – 100% резултат!
комплексни услуги и голям асортимент от компютри, лаптопи, монитори втора употреба
5-звезден хотел в София, Holiday Inn Sofia, който е забележителен с изключителния си дизайн, комфорт и обслужване, както и със своите уникални Конферентни и Банкетни Зали. Holiday Inn Sofia е уникален сред луксозните хотели в София.
EBF е първата българска телевизия, с изцяло бизнес профил. Тя е насочена към значимите фигури от бизнеса, деловите среди и политиката – финансисти, икономисти, мениджъри, кадри от средно и висше ръководно ниво, експерти и анализатори.
Всичко за транспорта по море, суша и въздух - корабно агентиране, брокеридж, чартъринг, спедиция, складиране, карго застраховане.
Принт енд Пъблишинг ООД е българска компания, предлагаща на бизнеса комплексно обслужване в областта на издателска дейност, дизайн, реклама, уеб и връзки с обществеността.
Финансов лизинг в различни сектори на икономиката на България, вкл. и за малки и средни предприятия.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив
Полезно от Мрежата
7sport.net
Betindex.net