Връзки
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, OHSAS, AQAP. Специализирани фирмени обучения според европейското техническо законодателство и изискванията му към българското такова.
Счетоводно обслужване. Данъчни консултации, индивидуално обучение по счетоводство за неспециалисти, провеждане на семинари по актуални счетоводни и данъчни теми.
Бул Одит е дружество за консултации и одит, основано през 1997 г. от изтъкнати специалисти с голям практически и теоретичен опит в областта на счетоводството, анализа, одитирането, финансовия и данъчния контрол.
Всичко за Сливен.
Директен вносител на принтери, копири, консумативи и резервни части, сервиз.
Фирмата се занимава с внос и дистрибуция на метални стълби с приложение в домакинството, за обществени и производствени нужди; алуминиеви мобилни и фасадни скелета; и ходови колела и ролки.
Единствено по рода си училище, което обединява специализирано обучение по изкуства, интензивно изучаване на чужди езици и занимания по митология, класически езици и култура.
Производство на мебели.
Първокласни мултифункционални складове. Открити площи за складиране и инвестиции. Площи за производство – преференциален режим. Бързо усвояване на ДДС при износ. Освободено от мита и ДДС складиране. Митническо агентиране, логистика. Претоварване и прерабо
Статистически портал за България. База данни с официални показатели за икономиката на България, категоризирани според общата система за разпространение на данни на МВФ; удобни за потребителите таблици и графики; връзки към източници и мета-данни; новини;
Индустриален контрол, измерване и автоматизация на производствени процеси.
Изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Вестник Монт прес, Монтана.
Климатична техника, отопление и вентилация.
Новини на всеки час. Електронно издание с богата информация за Варна и региона, страната и света.
Професионален митнически софтуер.
Проектиране и изграждане на пожарогасителни инсталации, електронни системи. Системи за газов анализ.
Дистрибутори на офис техника от CANON, RICOH, IDEAL, RENZ, DELL, IMAGEWARE и др
Новини, каталог на фирми, малки обяви, забавления.
Подпомага стопанската дейност на фирмите в Старозагорски регион.
Предложи
корпоративна публикация
Резултати | Архив