Ryanair спира полетите си до юни

25.03.2020 | 17:05
по статията работи: econ.bg
Самолетите обаче са в готовност за репатриращи полети, както и за спешни доставки в Европа на храна, лекарства и предпазни средства
Ryanair спира полетите си до юни
Снимка: под лиценза на creative commons

Авиокомпанията Ryanair няма да има повече търговски полети до месец юни 2020 г., освен ако няма промяна в мерките на правителствата във връзка с ограничаването на разпространение на коронавируса.

Това оповестиха от компанията в съобщение, публувано на сайта им. Самолетите обаче са в готовност за репатриращи полети, както и за спешни доставки в Европа на храна, лекарства и предпазни средства.

"Ние продължаваме да работим с правителствата на ЕС за спасителни полети, за да върнем изоставени пътници в родината им. Във всички случаи тези полети се извършват при максимална безопасност, с ежедневна дезинфекция на самолети, които да сведат до минимум социалните контакти" се казва още в съощението.

Всички пътници, чиито полети са отменени поради ограниченията, ще получат имейл през следващите две седмици, в който ще бъдат описани техните възможности. Авиокомпанията помоли клиентите да бъдат търпеливи и да се въздържат от обаждания, тъй като е намалила офис персонала с 50%, за да спазва правилата за социално дистанциране.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Зимна приказка
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Женевски конвенции
-  Тате, защо Земята се върти? -  Как така се върти, бе! Да не си ми изпил ракията?
На този ден 18.04   1506 г. – Започва строителство на базиликата Свети Петър в съвременния и вид. 1599 г. – Испанският крал Филип III Испански се жени за австрийска ерцхерцогиня...