Германска компания започва производство на луксозни яхти в Бургас

18.05.2022 | 12:50
по статията работи: econ.bg
Bering Yachts вече са сключили договори с 60 служители в Бургас, които започват да работят буквално на 1 юни. Компанията иска до края на тази година да увеличи броя им до 300
Германска компания започва производство на луксозни яхти в Бургас

Нов сериозен инвеститор откри база и започва работа в Бургас още тази година. Това е компанията Bering Yachts. Днес нейни мениджъри представиха свое произведение в Пристанище Бургас, включвайки се в отбелязването на неговия 119-и рожден ден. Те обявиха, че градът е предпочетен за разширяване на техния бизнес в конкуренция с още 3 локации в Европа. Bering Yachts вече са сключили договори с 60 служители в Бургас, които започват да работят буквално на 1 юни. Компанията иска до края на тази година да увеличи броя им до 300.

„Добре дошли! Щастливи сме, че Бургас ще продължи да произвежда плавателни съдове, както го е правил в миналото. Тук ще откриете добри специалисти. Разчитайте на пълна подкрепа от мен и общинската администрация!“, каза кметът Димитър Николов.

Bering Yachts е международен производител на експедиционни яхти. От компанията споделят:

Ексклузивността на Bering – персонализирани стоманени корпуси отвън, с пищен интериор – дава на собствениците три основни чувства: безопасност, комфорт и надеждност. Ако имате мечта за мореплаване, ние сме тук, за да я превърнем в реалност.

Беринговият бизнес е трансатлантически. Със седалище в Северна Каролина, САЩ, имаме офиси във Флорида, Монако, Лимасол. Bering строи яхти в Китай, а също така в Турция.

Сега, с разширяването на нашия бизнес, ние откриваме корабостроителница в града с голяма корабостроителна традиция – Бургас, България.

Корабостроителница Bering в Бургас ще се специализира в пълен цикъл на производство на луксозни стоманени трансатлантически яхти, както и по-малки бързи лодки. Корпусът, изработен от стомана AH-36, и алуминиевата надстройка от морски клас, осигуряват издръжливост и гарантират на клиентите безопасност в техните морски приключения.

Най-добрите дизайнери, най-висококачествените материали за интериора и обзавеждането – всичко това позволява сигурен лукс отвътре. Двигателите на Cummins и Caterpillar осигуряват стабилна мощност на движение. До 27 слоя покритие и използването на свързващи материали Triclad за корпуса и надстройката добавят увереност в качеството и способността на яхтите Bering да издържат на силите на природата.

С повече от 10 яхти, планирани да бъдат построени през 2022 г., компанията очаква стабилен растеж за своя бизнес.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
Блондинка звъни на оператора си: - Извинете, не ми работи интернетът... - А вие с рутер ли сте? Кратко мълчание... - Не, сама съм!!!
На този ден 18.03   37 г. – Римският сенат анулира завещанието на Тиберий и обявява Калигула за император. 731 г. – Започва понтификатът на папа Григорий III. 922 г. –...