Световната борса Binance обяви началото на криптотуризъм

27.09.2022 | 17:15
по статията работи: econ.bg
По случай Деня на туризма водещата крипто борса Binance ще скрие крипто гифт карти за 50 хиляди долара на две места по света
Световната борса Binance обяви началото на криптотуризъм
Снимка: под лиценза на creative commons

Най-голямата крипто борса в света Binance обяви официално днес, че стартира първите по рода си крипто-спонсорирани ваканции („криптотуризъм“), за да докаже колко ефективно, сигурно и просто е да се пътува в Web 3.0. За да демонстрира какво е възможно, когато не разчиташ на традиционните валути, а имаш само крипто, Binance си сътрудничи с двама от най-известните инфлуенсъри в сферата на туризма – Лаурен Булен и Джак Морис. Те ще отидат на незабравимо крипто пътешествие, по време на което ще раздадат $50 000 в токена на Binance – BNB.

Вицепрезидентът на борсата с ресор маркетинг Джеймс Ротуел сподели по темата: „Криптотуризмът прави пътуването по-лесно и много по-сигурно за всички. Разглеждаме го не само като нещо забавно, но и като напълно обоснован икономически избор за пътуващите, тъй като тези плащания са без никакви такси, по-сигурни са и пътуващите избягват неприятните курсове за обмяна на чужди валути. Използването на крипто по време на пътуване е само началото на невероятната масова адопция, която предстои да видим в световен мащаб.

В деня на туризма (27 септември 2022 г.) Лаурен и Джак ще резервират пътуванията си с крипто до избрани точки на света и ще използват изцяло дигиталните валути, за да плащат за всички стоки и услуги, които потребяват, използвайки Binance Pay – безконтактна и сигурна технология за плащания. По време на пътуването двамата ще споделят безценни съвети към аудиториите си, с които да им помогнат сами да стартират своето крипто приключение.

Дуото пътешественици ще скрият две Binance гифт карти, на стойност $25 000 всяка в BNB, на тайни локации, за да помогнат на двама бъдещи криптотуристи да сбъднат мечтите си. По време на пътешествието си те ще споделят жокери за локацията на наградите чрез официалните си канали @gypsea_lust (Лаурен), @jackmorris (Джак) в Инстаграм, както и в канала на Binance.

„Обожавам да откривам нови и непознати територии, а крипто пътуванията са именно това. Поставяме само началото на един невероятен свят за хората, които обичат да пътуват“, сподели Лаурен. „Отдал съм живота си на пътуването и сега, когато не трябва повече да мисля за обменните курсове или да нося в себе си кеш, се чувствам сякаш свалям тежест от гърба си. Хората си мислят, че пътуването по света трябва да е непременно скъпо и сложно. Не, не трябва. И ние искаме да покажем на хората, че крипто пътуванията са наистина по-лесни и удобни“, добавя Джак.

Туристическата индустрия беше засегната изключително силно от пандемията и конфликтите по света в последно време. Binance ще демонстрира не само, че крипто-ваканциите са възможни, но и че това е по-удобният начин да откриеш света.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Когато разбрали, че бързият влак от София до Бургас пътува 8 часа, китайците били истински впечатлени от размерите на България...
На този ден 18.03   37 г. – Римският сенат анулира завещанието на Тиберий и обявява Калигула за император. 731 г. – Започва понтификатът на папа Григорий III. 922 г. –...