Представяне на Wolf Theiss Правен клуб

25.06.2009

На 25 юни 2009 г. от 19.00ч. българският офис на Wolf Theiss ще представи официално старта на „Wolf Theiss Правен клуб“. Това е платформа за изграждане на контакти и споделяне на възможности и решения между адвокати, практикуващи в правните отдели на едни от най-успешните компании, асоциации и организации от частния сектор в България.

Основна цел на срещите, които ще се организират в рамките на клуба, ще бъде изясняване на функцията, предизвикателствата и възможностите на юрисконсулта във водещите български компании в областта на енергетиката, банковото дело, промишлеността, и др. Освен редовните срещи между членовете на клуба, те ще имат възможност да обменят практическа информация и да получават новини чрез сайта на клуба.

“Надяваме се с тази инициатива заедно да допринесем за изграждането на нови модели, решения и възможности за практикуващите в областта, особено във време, когато обединяването на усилията като път към промяната е изключително важно”, казва Ричард Клег, управляващ партньор на българския офис.

 

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив