Ак­ция или кам­па­ния при въ­веж­да­не­то, т.е. в на­чал­на­та фа­за от жиз­не­ния ци­къл на сто­ка­та. Спо­ред то­ва да­ли на па­за­ра из­ли­за но­ва сто­ка,но­ва сто­ка под но­ва търг. мар­ка или из­вес­т­на ве­че мар­ка се въ­веж­да на нов па­зар, се под­би­рат раз­лич­ни стра­те­гии на В.р. Ос­нов­на чер­та на В.р. е ин­тен­зив­ност­та, свър­за­на с ви­со­ки раз­хо­ди по об­х­ва­ща­не­то на ши­ро­ка ауди­то­рия, ко­и­то са за смет­ка на пе­чал­ба­та и се ком­пен­си­рат в след­ва­щи­те фа­зи.

Ос­нов­но рекл. пра­ви­ло е, че сто­ки, чи­е­то дос­та­вя­не в търг. мре­жа е проб­ле­ма­тич­но, не мо­гат да бъ­дат обект на В.р. Про­пус­ка­не­то на вър­хо­вия миг за В.р. в кам­па­ни­я­та по пус­ка­не на из­де­ли­е­то в про­даж­ба на­ма­ля­ва въз­дейс­т­ви­е­то и ус­пе­ха й, во­ди до на­ма­ля­ва­не на ин­те­ре­са към рек­ла­ми­ра­на­та сто­ка и вло­же­ни­те сред­с­т­ва се из­раз­ход­ват нап­раз­но.

Реклама и насърчаване на продажбите; проф. Доганов, доц. Дуранкев; С-я; 1995

 

Предложи
корпоративна публикация
Валутни курсове
капиталов пазар
Купува Продава БНБ
EUR1.9560 1.9560 1.9558
USD1.5915 1.5924 1.8314
GBP2.4796 2.4887 2.2841
от 00:24 19 Април 2024 повече »
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Резултати | Архив
Мика Зайкова: Не е сега времето за реформа в данъчната система Не е сега времето за реформа в данъчната система, въпреки че България трябва да помисли в тази посока, но когато има стабилно...