Про­веж­да­не на ре­ди­ца ме­роп­ри­я­тия ка­то об­ща по­ли­ти­ка на всич­ки ра­бот­ни­ци и слу­жи­те­ли в пред­п­ри­я­ти­е­то за не­го­во­то пред­с­та­вя­не, ос­но­ва­ни вър­ху спо­соб­ност­та на ад­ре­са­та да гра­ди мне­ни­е­то си за за­и­н­те­ре­со­ва­ния ко­му­ни­ка­тор въз ос­но­ва на лич­ния опит и впе­чат­ле­ния.

В.р. ПР са: от­пе­чат­ва­не­то на фир­ме­на­та мар­ка вър­ху ця­ла­та до­ку­мен­та­ция на пред­п­ри­я­ти­е­то; ам­ба­ла­жът; раз­да­ва­ни­те пре­мии и рекл. су­ве­ни­ри; об­с­луж­ва­не­то на кон­т­ра­ген­та, ко­е­то тряб­ва да е бър­зо, съв­ре­мен­но и кул­тур­но; етич­но­то от­но­ше­ние към кли­е­н­ти­те, пре­вър­на­то в дълг на всич­ки слу­жи­те­ли; под­дър­жа­не­то на ра­бот­ни­те об­лек­ла и мес­та в от­ли­чен вид; из­гот­вя­не­то и об­ра­бот­ка­та на фир­ме­на­та до­ку­мен­та­ция - ор­га­ни­зи­ра­но по най-съ­вър­шен на­чин; мос­т­ри­те и об­раз­ци­те да съз­да­ват пред­с­та­ва за фир­ма­та ка­то во­де­що пред­п­ри­я­тие; ко­рес­пон­ден­ци­я­та - из­вър­ш­ва­на в срок, бе­зуп­реч­на, прег­лед­на и лес­на за пол­з­ва­не; след­п­ро­даж­бе­но­то об­с­луж­ва­не - лес­но­дос­тъп­но, опе­ра­тив­но и ка­чес­т­ве­но; рек­ла­ма­ци­и­те да се уреж­дат не­за­бав­но и без из­лиш­ни фор­мал­нос­ти. За осъ­щес­т­вя­ва­не­то на та­зи по­ли­ти­ка е не­о­б­хо­ди­мо неп­ре­къс­на­то ви­со­ко ка­чес­т­во на про­дук­ци­я­та и на оказ­ва­ни­те ус­лу­ги - ка­то ос­но­ва за по-на­та­тъш­но из­г­раж­да­не на по­ло­жи­тел­но мне­ние за пред­п­ри­я­ти­е­то.

Реклама и насърчаване на продажбите; проф. Доганов, доц. Дуранкев; С-я; 1995

 

Предложи
корпоративна публикация
Валутни курсове
капиталов пазар
Купува Продава БНБ
EUR1.9560 1.9560 1.9558
USD1.5915 1.5924 1.8302
GBP2.4796 2.4887 2.2756
от 00:24 25 Април 2024 повече »
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив
Зам.-министър Георгиева: Новият списък на професиите ще отговори на бъдещите нужди на бизнеса Новият списък на професиите за професионално образование и обучение е планиран за обществено обсъждане през юни. Той ще съдържа професии и...