1) Спе­ци­а­л­на та­риф­на став­ка, ко­я­то се пре­дос­та­вя от из­да­те­ля на две или по­ве­че пе­ри­о­дич­ни из­да­ния на рек­ла­мо­да­те­ли­те, ко­и­то по­мес­т­ват обя­ви в по­ве­че от ед­но не­го­во из­да­ние - най-чес­то за шест ме­се­ца или го­ди­на. Напр. рек­ла­мо­да­тел, кой­то ку­пу­ва рекл. площ във все­кид­нев­ни­ка "Le Monde" и в сед­мич­ни­ка "Le Monde diplomatique", ще по­лу­чи 20% от­с­тъп­ка спря­мо обик­но­ве­на­та та­ри­фа.

2) От­с­тъп­ка, пра­ве­на по К.т., за ед­нов­ре­мен­но по­мес­т­ва­не на обя­ви в сут­реш­но и ве­чер­но из­да­ние на един вес­т­ник.

3) В ра­ди­о­рек­ла­ма­та - спе­ци­а­л­на  ко­ли­чес­т­ве­на от­с­тъп­ка, пре­дос­та­вя­на за за­ку­пе­но ефир­но вре­ме в две или по­ве­че стан­ции от ед­на мре­жа или раз­по­ло­же­ни в един и същ ра­йон.

4) Або­на­мен­т­ни це­ни с раз­лич­ни от­с­тъп­ки при або­ни­ра­не за две или по­ве­че из­да­ния на един из­да­тел.

Реклама и насърчаване на продажбите; проф. Доганов, доц. Дуранкев; С-я; 1995

 

Предложи
корпоративна публикация
Валутни курсове
капиталов пазар
Купува Продава БНБ
EUR1.9560 1.9560 1.9558
USD1.5915 1.5924 1.8359
GBP2.4796 2.4887 2.2843
от 17:24 19 Април 2024 повече »
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Резултати | Архив
Зам.-министър Георгиева: Новият списък на професиите ще отговори на бъдещите нужди на бизнеса Новият списък на професиите за професионално образование и обучение е планиран за обществено обсъждане през юни. Той ще съдържа професии и...