1) Ор­га­ни­зи­ра­ща и ръ­ко­вод­на дей­ност на дър­жа­ва­та и ор­га­ни­те й по прав­на­та за­щи­та на за­па­зе­на­та мар­ка (търг. мар­ки и мар­ки за ус­лу­ги); ця­ла­та  сис­те­ма от прав­ни нор­ми, уреж­да­ща вза­и­мо­о­т­но­ше­ни­я­та, ко­и­то въз­ник­ват в стра­на­та и в чуж­би­на от ре­гис­т­ра­ци­я­та и из­пол­з­ва­не­то на мар­ки­те.

2) Дей­ност­та на пред­п­ри­я­ти­е­то по ус­пеш­на­та ре­а­ли­за­ция на не­го­ви­те търг. мар­ки и мар­ки за ус­лу­ги: пра­ви­лен под­бор и съз­да­ва­не на мар­ки­те, прав­на­та им за­щи­та чрез впис­ва­не­то им и ефек­тив­но­то им из­пол­з­ва­не, про­веж­да­не на не­о­б­хо­ди­ма­та рек­ла­ма и про­па­ган­да, мар­ке­тин­го­ва по­ли­ти­ка за ус­пеш­но на­ла­га­не на мар­ки­те на па­за­ра и под­дър­жа­не на ви­со­ка сте­пен на вяр­ност към мар­ка­та.

3) В ли­те­ра­ту­ра­та по­ня­ко­га се да­ва ка­то ед­на от две­те ал­тер­на­тив­ни стра­те­гии - сто­ко­ва и мар­ко­ва.

Реклама и насърчаване на продажбите; проф. Доганов, доц. Дуранкев; С-я; 1995

 

Предложи
корпоративна публикация
Валутни курсове
капиталов пазар
Купува Продава БНБ
EUR1.9560 1.9560 1.9558
USD1.5915 1.5924 1.8282
GBP2.4796 2.4887 2.2865
от 00:24 07 Май 2024 повече »
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
Димитър Манолов: Кризата в Германия ще се отрази на целия Евросъюз По време на шествието по случай Международния ден на труда – 1 май – президентът на КТ “Подкрепа” Димитър Манолов призна пред репортер на БНР, че...