Ед­нов­ре­мен­но по­мес­т­ва­не на два рекл. ма­те­ри­а­ла за ед­на или за раз­лич­ни сто­ки на рек­ла­мо­да­те­ля под не­го­ва­та мар­ка в един и същ брой на из­да­ни­е­то. При­ла­га се при по-обе­мис­ти вес­т­ни­ци, спи­са­ния, но най-ве­че при спе­ци­а­л­ни не­пе­ри­о­дич­ни из­да­ния - ка­та­ло­зи, ал­ма­на­си, го­диш­ни­ци.

При вес­т­ни­ци­те П.Ч. ста­ва с по­мес­т­ва­не на вто­ра (тре­та) + по­с­­лед­на с., а за др. из­да­ния - в пър­ва­та и пос­лед­на­та тре­ти­на на книж­но­то тя­ло. Чел­на­та (пред­на­та) обя­ва е на 50-60 сm2 или се пуб­ли­ку­ва ка­то ре­дак­ци­о­нен ма­те­ри­ал, а вто­ра­та се раз­по­ла­га ка­то обя­ва на чет­върт до по­ло­вин с. в за­ви­си­мост от фор­ма­та на из­да­ни­е­то. П.Ч. оси­гу­ря­ва ви­со­ка сте­пен на внед­ря­ва­не, без да е съп­ро­во­де­на със зна­чи­тел­но по-ви­со­ки раз­хо­ди. Ут­вър­ж­да­ва се в Бъл­га­рия и в чуж­би­на с то­ва наз­ва­ние по име­то на ин­дус­т­ри­а­ле­ца Ни­ко­ла Чи­лов, кой­то пръв я при­ла­га пос­ле­до­ва­тел­но през 30-те г.

Реклама и насърчаване на продажбите; проф. Доганов, доц. Дуранкев; С-я; 1995

 

Предложи
корпоративна публикация
Валутни курсове
капиталов пазар
Купува Продава БНБ
EUR1.9560 1.9560 1.9558
USD1.5915 1.5924 1.8254
GBP2.4796 2.4887 2.2837
от 17:24 26 Април 2024 повече »
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив
1.5 млн. трудови мигранти годишно вече не са ни достатъчни, смятат в Еврокомисията Всяка година в ЕС пристигат по 1,5 млн. трудови мигранти, но това не е достатъчно заради цялостния недостиг на работна ръка. Това заяви...