Никарагуа: новото име на лукса 20

14.04.2014 | 11:45
по статията работи: econ.bg
Централна Америка е новата дестинация за релаксация и СПА
Никарагуа: новото име на лукса

Доскоро Азия държеше първите места в класациите за относително евтини, но луксозни възможности за почивка, СПА и гурме удоволствия. Но тази тенденция се променя с амбициите на страните от Централна Америка да печелят от туризъм.

Важна стъпка в тази посока направи бизнесменът Карлос Пелас, собственик на наскоро открития петзвезден СПА оазис Mukul Resort в Никарагуа.

За да се справи с конкуренцията не само на азиатските си колеги, но и на тези в Мексико, известни с гостоприемството си, Пелас залага на няколко неща – лукс, автентична атмосфера, невероятно разположение на хотела на брега на Тихия океан.

Комплексът Mukul Resort разполага с 12 вили и 23 апартамента, които са декорирани и обзаведени в класически стил, характерен за Никарагуа. В градините и общите части на комплекса са поставени скулптури и други артефакти на приложните изкуства, характерни за страната.

Хотелът ще привлича заможни туристи с чудесните си възможности за каране на сърф, с огромното си голф игрище, класически СПА процедури и възможности за йога.

Вижте снимки от Mukul Resort в галерията.

 

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Женевски конвенции
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си: - Тате, до последна...
На този ден 18.03   37 г. – Римският сенат анулира завещанието на Тиберий и обявява Калигула за император. 731 г. – Започва понтификатът на папа Григорий III. 922 г. –...