И Ани Салич напуска bTV?

01.10.2013 | 12:25
по статията работи: Петя Бързилска
Дали Салич ще последва примера на Миролюба Бенатова
И Ани Салич напуска bTV?

В началото на септември тази година водещата по bTV Ани Салич слезе от новинарския ефир на телевизията. После пък стана ясно, че тя ще води собствено предаване Vox Populi, което обаче не тръгна.

Явно, че рокадите на водещи в родните телевизии ще продължат. Сега в медиите се върти информацията, че Салич ще последва примера на Миролюба Бенатова и ще напусне bTV. Слуховете са, че тя може да отиде в "Нова телевизия".

Припомняме, че преди дни „24 часа“ писа, че журналистката едва ли ще се появи скоро в ефира с новото си шоу Vox Populi. Тогава от ПР отдела на медията отрекоха информацията и казаха, че се работи усилено по проекта.

По предварителна информация предаването на Салич трябваше да започне на 19 септември. То обаче не фигурираше в нито един ден от програмата на телевизията до края на седмицата (29 септември).

Оцени статията:
5.00/1
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 23.04   181 г. пр.н.е. – В Рим е открит храмът на Венера, превърнал се в място за поклонение на куртизанките. 1348 г. – Крал Едуард III учредява Орден на жартиерата в...