Новият смарт часовник Rufus Cuff с идея да измести телефоните напълно (ВИДЕО)

16.04.2014 | 12:40
по статията работи: Пламена Вълчева
Той надминава предшествениците си по функции и се доближава най-много до използването на смартфон
Новият смарт часовник Rufus Cuff с идея да измести телефоните напълно (ВИДЕО)

Ако имаме най-новия модел на Samsung Galaxy Note със сигурност знаем, че ако искаме може да си вземем и часовник към него, което прави употребата на телефона по-лесна.

Сега на нашето внимание излиза и един друг представител, който надминава „умните часовници“. За него се говори, че предлага повече функции и се доближава най-много до използването на смартфон., предава Daily Mail.

Въпросният часовник носи името Rufus Cuff и има екран 7,5 см и може да се свързва с двете операционни системи iOS и Android.

Часовникът няма да може да се свързва с телефонна мрежа, но чрез смартфона потребителят ще може да получава гласови и видео повиквания, както и съобщения. Чрез вибрация и светлинни сигнали ще ни известяват когато имаме поща или повикване.

Ако не искаме някой да чуе какво си говорим, ще трябва просто да изключим високоговорителя и да държим китката си до го ухото или да прехвърлим обаждането на смартфона си.

Rufus Cuff ще има вграден микрофон и камера, освен това потребителите ще могат да използват всички приложения, които позволява операционната система Android. Няма да имаме проблем да използваме Skype и WhatsApp, защото интернет браузър ше ни позволява да имаме пълен достъп до интернет без ограничения.

Създателят на тази нова „джаджа“ е Гейб Грифони, който споделя, че идеята на тези часовници е напълно да заменят смартфоните ни.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Зимна приказка
Когато разбрали, че бързият влак от София до Бургас пътува 8 часа, китайците били истински впечатлени от размерите на България...
На този ден 25.03   708 г. – Константин е избран за папа. 717 г. – Лъв III е коронясан за византийски император. 1306 г. – Робърт Брус става крал на Шотландия. 1655 г....