Фирма за чанти преуспя, благодарение на Пипа Мидълтън

13.01.2013 | 18:11
по статията работи: Лили Бончева
Всички искат чантата на Modalu, след като сестрата на Кейт се появи с нея
Фирма за чанти преуспя, благодарение на Пипа Мидълтън

Пипа Мидълтън - сестрата на херцогинята на Кеймбридж и съпруга на британския принц Уилям Кейт, се превърна в рекламен трамплин за фирмата за производство на чанти Modalu, след като се появи с неин артикул, струващ 195 паунда.

Преди кралската сватба оборотът на компанията е бил 1 млн. паунда, днес е 11 млн. паунда, съобщава в. "Дейли мейл", цитиран от БГНЕС.

"В бизнеса съм от 25 години", разказва пред вестника Майк Хискок, директор по мениджмънта на доскоро малката фирма, базирана в Съри. "Но не съм виждал такъв взрив на продажби като този, след като Пипа се появи с нашата чанта. За 24 часа линиите ни за поръчки бяха задръстени от хора, които питаха къде могат да си купят артикула. Продажбите скочиха от 10 000 паунда на месец на 500 000".

В момента във фабриката на фирмата, която е в Ченай, югоизточна Индия, работят вече 250 души, като 100 от тях произвеждат само "чантата на Пипа".

От фирмата не знаели как да се отблагодарят на Пипа. Единственото, за което се сетили, било да произведат четири уникални чанти от модела в различни цветове, дискретно изписали на тях името на неочаквания си "рекламен агент" и ги подарили на сестрата на Кейт.

Все пак, най-вероятно отношенията между Modalu и Пипа не са чак толкова безвъзмездни. Фирмата има цяла серия чанти, за която използва името на сестрата на херцогинята. Освен това, на страницата си във Facebook производителят често публикува снимки на Пипа, на които тя е с неговия аксесоар.

Тази статия ви хареса? Следете всичко най-интересно от Econ.bg и във
Оцени статията:
5.00/1
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Женевски конвенции
Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си: - Тате, до последна...
На този ден 24.04   1479 г. пр.н.е. – Тутмос III става фараон на Египет. 1184 г. пр.н.е. – Гърците влизат в Троя с помощта на Троянски кон (по предания). 1771 г. –...