Фолк певицата Роксана изгубила бебе заради „Къртицата“

19.03.2014 | 11:27
по статията работи: Надежда Стоянова
Това била причината изненадващо да си тръгне от шоуто
Фолк певицата Роксана изгубила бебе заради „Къртицата“

Поп фолк певицата Роксана влезе във втория сезон на шоуто „Къртицата“ по TV7, само че изненадващо реши да си тръгне още преди първите елиминации. И макар че според договора й с продукцията тя трябваше да плати неустойка, продуцентите я освободиха от това наказание.

Както стана ясно, когато изпълнителката си тръгваше от предаването, дни преди това си направила тест за бременност. Тогава обаче отказа да коментира дали чака бебе и това ли е конкретната причина за напускането й. В крайна сметка именно това било в основата, а стресът в Базата станал причина фолк звездата да изгуби детето, издаде тя пред „Блясък“.

„Наистина не го очаквах, защото с приятелят ми още не бяхме планирали да имаме дете. Но се зарадвах и реших, че е по-добре да напусна шоуто, за да отидем на лекар и да разберем наистина ли ще ставаме родители или не“, разказва Роксана.

Когато отишли при гинеколог, подозренията й се потвърдили. Скоро обаче се появили проблеми – певицата пометнала.

„Всичко това е главно заради напрежението и стреса покрай влизането ми в „Къртицата“. Явно така е било писано. Щях много да обичам това дете, но ако ме питате сега дали планирам друго, ще ви кажа, че не знам. По-скоро не съм готова. А и след преживяното имам нужда от повече време, за да поема тази отговорност и наистина да бъда свестен родител, заедно с приятеля си“, допълни Роксана.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Когато разбрали, че бързият влак от София до Бургас пътува 8 часа, китайците били истински впечатлени от размерите на България...
На този ден 27.06   678 г. – Свети Агатон (по произход грък) е избран за римски папа на 100-годишна възраст. 1328 г. – Херцогиня на Бавария Елизабета Сицилианска се омъжва за...