Посещение на сръбския премиер в България

21.02.2011 - 22.02.2011

На 21 февруари 2011 г. премиерът на Сърбия Мирко Цветкович пристига на двудневно официално посещение в страната ни по покана на Бойко Борисов.

Двамата министър-председатели ще проведат среща „на четири очи" в сградата на Министерския съвет. Предвидени са пленарни разговори между делегациите и съвместни изявления на премиерите на двете държави в Гранитна зала.

На 22 февруари Борисов и Миркович ще открият българо-сръбски бизнес форум, който ще се състои в х-л „Шератон". В програмата на сръбския министър-председател е предвидена и среща с председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

Срещата „на четири очи" между двамата министър-председатели ще започне в 16.00 ч. Пленарните разговори е предвидено да се проведат в 16.15 ч. и се очаква да приключат в 17.00 ч., когато е началният час за съвместните изявления.

Фотографите и операторите, които желаят да заснемат посрещането на Цветкович от министър-председателя Борисов и ръкуването им пред знамената в Министерския съвет, трябва да бъдат в сградата най-късно до 15.30 ч. Всички останали ще бъдат допускани след 16.30 ч., съобщи правителствената пресслужба.

 

Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Резултати | Архив