Кибер съд и европейско припознаване на връзките между хомосексуални иска ЕП

13.11.2009 | 17:08
по статията работи: econ.bg
Предложенията са за Стокхолмската правна рамка, с която да се консолидират правата на европейските граждани
Кибер съд и европейско припознаване на връзките между хомосексуални иска ЕП

 

Европейски съд по кибер въпросите, всеобщо припознаване на връзките и браковете между представители на един пол и редица права за затворниците в ЕС трябва да присъстват в новата четиригодишна Стокхолмска законова рамка за консолидиране на правата на европейските граждани, твърдят членовете на Комисиите по гражданските свободи, законодателството и конституционните въпроси към ЕП.

Основните проблеми, на които трябва да се обърне внимание според евродепутатите, са създаването на обща европейска политика за борба с тероризма, организираната престъпност, нелегалната имиграция, трафика на хора и сексуалната експлоатация. Трябва да се създаде набор от компенсации за жертвите на престъпления и в частност на трафика на хора, цитира мнението на комисиите Egovmonitor.

Членовете на комисиите обръщат внимание и върху нарастващия брой кражби на защитени от интелектуални права продукти и искат за сътрудничество с доставчиците на Интернет за борба с този негативен феномен. Част от предложената рамка е и създаването на Европейски съд по кибер въпросите.

По отношение на връзките между гейове и лесбийки евродепутатите искат навсякъде в ЕС да се спазва поне правото им на свободно движение.

За „лекуване” на нелегалната имиграция се предлагат превантивни мерки, а препятствията пред семейства с членове с различна националност трябва да се намалят.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Зимна приказка
Иванчо пита вкъщи: - Тате, как разговарят змиите? Бащата поглежда тъщата и подхвърля: - Защо мълчиш? Детето се интересува!..
На тоз ден 15.03   44 г. пр.н.е. – Юлий Цезар е посечен от Марк Юний Брут и група римски сенатори по време на заседанието на Сената на Римската империя. 1493 г. – Христофор Колумб...