СДС-София свали доверието си от Мартин Димитров

18.11.2011 | 10:58
по статията работи:
Заради лошото представяне на президентския и местен вот на областния съвет са се чули гласове за оставка на председателя
СДС-София свали доверието си от Мартин Димитров

Областният съвет на СДС в София възложи на представителите си в Националния съвет на партията, които представляват около 1/4 от членовете му, да гласуват против искания от лидера на партията Мартин Димитров вот на доверие. Само един участник в заседанието е бил против, петима са се въздържали.

Заради лошото представяне на президентския и местен вот на областния съвет са се чули гласове за оставка на председателя. Това е станало в негово присъствие. Самият Димитров не веднъж е заявявал, че има какво още да направи в "сините" редици. Той не пое отговорност за резултатите, казвайки, че ще иска вот на доверие от съпартийците си на Национален съвет, който ще се събере на 22 ноември.

Сред основните критики към Димитров била, че се води по Иван Костов и затова в момента "сините" са поставени в един лагер с БСП и ДПС. Областният съвет поискал самостоятелно СДС в партньорство с ГЕРБ, информира Dariknews.bg.

Един от членовете на градското ръководство на партията Стефан Иванов обяви, че лидерът на СДС и шефът на предизборния щаб Борис Марков не знаят къде се намират в политическата действителност.

Градското ръководство на партията е подала оставка, съобщи за Дарик лидерът на организацията Борислав Бориславов. Той обяви, че няма да се кандидатира отново за председател на СДС-София. По думите му най-тежката загуба за сините на последния вот е в централните райони на столицата - Средец, Оборище, Триадица. Причината той вижда основно в политиката на партията анти-ГЕРБ в един файтон с БСП и ДПС.

Оцени статията:
0/0
Коментирай
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си: - Тате, до последна...
На този ден 26.04   1336 г. – Франческо Петрарка изкачва връх Ванту – символичен рожден ден на алпинизма. 1802 г. – Наполеон Бонапарт подписва обща амнистия, която позволява...