Атри ЕООД

Адрес:
1172 София,
бул. "Драган Цанков" 59-63, вх.Г, партер вляво
факс:
+359/2/ 962 55 38
уебсайт:
e-mail:
телефон:
+359/2/ 962 05 68

 

Първото ядро на фирмата се ражда през 1972 г. - започва производство на продукти за строителството, което се базира на изучаването на съществуващия опит в този сектор и усъвършенстването му с цел за бъдещи завоевания на пазара.

ATRIA VERNICI се учредява през 1978 г., в резултат на ориентиране към разработка и производство на продукция, насочено в областта на индустриалните продукти. Динамичността е основна характеристика на фирмата, която постоянно инвестира в качеството, обръщайки особено внимание на непрекъснатото модернизиране на производствените съоръжения и научните лаборатории, поставяйки си за цел достигане качеството на най-големите европейски производители.

Разработването на един нов продукт за ATRIA не е достатъчно. Затова след разработването се извършва "цялостен контрол на качеството", чрез който се проверяват наблюдаваните и предвидени характеристики на продукта в изследователските лаборатории. Този контрол дава възможност за достигане на високи качествени показатели на продукцията, отговарящи на националните и международни стандарти.

За осъществяване на този "жизнен" момент от своята дейност, ATRIA използва прецизни компютъризирани съоръжения, под контрола на специално подготвени техници, чиято цел е запазването на доброто име на фирмата, чрез качеството на продуктите. Желаейки да бъде един градивен и уважаван член от обществото, фирмата е силно ангажирана да опазва околната среда с използуването на подходящи технологии.

Този избор за ATRIA е прякo следствие от нейното добро управление.

Ако ATRIA е едно познато име, това се дължи на желанието да предлага винаги нови решения в зависимост от потребностите на клиентите, съобразявайки фирмените разработки с търсенето на пазара, а понякога и изпреварвайки го.

За оптимизиране на връзките си с многобройните си клиенти, ATRIA се ангажира да предлага т.н. "Цялостно обслужване" или иначе казано: конкурентни цени, сътрудничество, качество, постоянство и една действителна техническа помощ.

 

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Събеседване: - Защо искате да работите при нас? - Аз съм счетоводител, с 20 години стаж, както и голям опит! - Колко преви 2+2? - А колко трябва да прави? - Кога ви е удобно да започнете?
На този ден 05.09   1698 г. – Като опит да внесе западна култура сред дворянството в Русия цар Петър I облага с данък носенето на брада за всички мъже с изключение на духовниците и...