Начало › Econ пауза › Видео

Къщата, в която е живял Хари Потър, се продава

Източник: YouTube

Къщата, използвана във филмите за магьосника Хари Потър, се продава, съобщи BBC News. Адресът „Привит Драйв №4” е познат на всеки истински почитател на сагата за Хари Потър.

Това е домът на Върнан, Петуния и Дъдли Дърсли – злите чичо, леля и братовчед на Хари. Малкият магьосник прекарва в тази къща първите си 11 години, след като е оставен като пеленаче на прага на вратата. Къщата, която е използвана във филмите за Хари Потър, се намира в тихото градче Бракнел на около 40 км от Лондон.

Адресът, за жалост, не е „Привит Драйв №4”, а „Пикет Поуст Клоуз №12”, но домът е запазен напълно автентичен на външен вид. Къщата е доста евтина за мястото, на което се намира, тъй като в Бракнел живеят много известни личности от британския елит като настоящия премиер на Великобритания Тереза Мей, както и родителите на Кейт Мидълтън.

Домът с три спални, голям заден двор и гараж се продава за 620 000 долара, като собствениците предполагат, че цената ще се покачи заради известността на къщата. Собствениците са запазили и килерът под стълбите, където Хари Потър живее като дете.

Последни от econ пауза
Най-четени от econ пауза
зареждане...
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив