Група технология на металите - Ангел Балевски Холдинг АД

Адрес:
1404 София, бул. България , Бокар №18
факс:
+359/ 2/818 59 49
уебсайт:
e-mail:
телефон:
+359/ 2/818 59 59
ЕИК:
121501396

ГРУПА ТЕХНОЛОГИЯ НА МЕТАЛИТЕ Акад. Ангел Балевски ХОЛДИНГ АД обединява четири водещи български завода, добре познати с продукцията си на международните пазари.

 АЛУКОМ АД произвежда детайли от алуминиеви сплави чрез машинно леене. Създаден през 1967 г., през 1997 г. заводът става собственост на Група Технология на металите - Ангел Балевски Холдинг АД. 

АРМА АД, с година на основаване - 1971 има предмет на производство - стоманени отливки и сферична арматура. Заводът е разположен в гр. Лозница, който се намира на 330 км североизточно от София и на 120 км. западно от гр. Варна.

Центромет АД, Враца е създаден през 1977 г. като научно-производствено предприятие с предмет на дейност - извършване на научно-приложни изследвания, разработване, експериментиране и внедряване на конструктивни и технологични разработки и технологии за производство на изделия по метода на центробежното леене.

Осъм АД е създаден за производство на отливки от темперован чугун - материал със сложна технология и висока енергоемкост. През 1985 г. става най-голямото и модерно предприятие за производство на отливки от сферографитен чугун на Балканския полуостров. След приватизацията си през 1997 год. Осъм АД става част от Група Технология на Металите акад. Ангел Балевски Холдинг АД.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Женевски конвенции
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Зимна приказка
Когато разбрали, че бързият влак от София до Бургас пътува 8 часа, китайците били истински впечатлени от размерите на България...
На този ден 23.04   181 г. пр.н.е. – В Рим е открит храмът на Венера, превърнал се в място за поклонение на куртизанките. 1348 г. – Крал Едуард III учредява Орден на жартиерата в...