Евроинвест ООД

Адрес:
Бургас
факс:
+359/56/ 827 954
уебсайт:
e-mail:
телефон:
+359/56/ 827 955

 

Компания "EVROINVEST COMMERCE" Ltd. работи на пазара за черни метали повече от 10 години. Наши бизнес партньори са фирми от Балканите, Източна и Западна Европа, Северна и Южна Америка, Близкия и Далечния Изток.

Главни доставчици на "EVROINVEST COMMERCE" Ltd. са металургични заводи и компании от Украйна и Русия, с които от много години съвместно извършваме експорт и ре-експорт. Имайки предвид това, "EVROINVEST COMMERCE" Ltd. е Вашата врата към огромния металургичен ресурс на производителите от този регион.

"EVROINVEST COMMERCE" Ltd. приема като свое задължение да снабдява с точния продукт, с точното качество, на точното място, по точното време за своите клиенти.

"EVROINVEST COMMERCE" Ltd. разполага с изключително опитни и квалифицирани сътрудници, както и с добре построена и внимателно планирана, дълготрайна маркетингова стратегия и дейност, благодарение на които КОМПАНИЯТА работи успешно на международния пазар повече от десетилетие.

"EVROINVEST COMMERCE" Ltd. е разработила и успешно ползва оригиналнa система за офериране, чрез която клиентът самостоятелно формира покупната цена в зависимост от избраните от него опции на количеството стока, вида и срока на банковия документ. За гарантираното осъществяване на дадена сделка "EVROINVEST COMMERCE" Ltd. първа открива насрещна банкова гаранция или Performance Bond.

 

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
Мъж е в бара, пие и изглежда навъсен. - Какво ти е на теб? – пита барманът. - Бях женен три пъти и три пъти станах вдовец. Барманът иска да знае подробности. - Ами, първата се отрови с...
На този ден 23.04   181 г. пр.н.е. – В Рим е открит храмът на Венера, превърнал се в място за поклонение на куртизанките. 1348 г. – Крал Едуард III учредява Орден на жартиерата в...