Лакпром АД

Адрес:
1252 София - с.Световрачеге, ул.Синчец" 16
факсове:
+359/ 2/395 133, 394 979
уебсайт:
e-mail:
телефони:
+359 2/395 131, 395 132, 395 141

 

ЛАКПРОМ АД е водеща и утвърдена фирма за производство на лаково-бояджийски продукти в България, с над 80-годишна история. Предметът на дейност е производство и търговия на богата гама от-алкидни и епоксидни смоли, бои, лакове, грундове, лепила, специални покрития и разредители за-строителството, машиностроенето, транспорта, мебелната проишленост, енергетиката и бита. Производството на лаково-бояджийските продукти се изпълнява по модерни класически технологии, усъвършенстване на технологичните процеси и спазване на санитарно-хигиенните и екологични норми. Разработена е и внедрена система за управление на качеството в съответствие с изискванията на БДС EN ISO 9001:1994TUV CERT 75.100.8406, с област на приложение готова продукция и развойна дейност. 

Стоковата листа на фирмата непрекъснато се обновява и усъвършенства в резултат на развойната дейност, в съответствие с изменящите се изисквания и потребностите на пазара. В "ЛАКПРОМ" АД се правят разработки за масови и специфични продукти. Набран е огромен практически опит в лаково-бояджийската промишленост. В резултат на трайното присъствие на пазара на лакове и бои, са създадени стабилни отношения с водещи производители на суровини: "Неохим"- Димитровград, "Солвей Соди"-Девня, "Лукойл Нефтохим България"АД, както и SOLUTIA, BASF, BAYER, CLARIANT, BYK CHEMIE, CIBA, KEMIRA, CELANES и други. Сътрудничеството ни с тези фирми се изразява и в съвместни разработки на нови продукти и усъвършенстване на съществуващите.

Стратегията на "ЛАКПРОМ" АД е непрекъснато подобряване на качеството и гарантиране на трайни интереси от потребителите към продуктите. Основната цел е насочена към предоставяне на по-добри продукти отличаващи се с отлични технологични показатели и дълготраен ефект, на по-добра цена, с което да постигнем взаимно удоволетворение от добрия резултат.

Квалифицирани екипи от специалисти и консултанти следят за качеството на продукцията и осигуряват пласмента.

По договореност с клиента се изпълняват индивидуални поръчки за специфични лаково-бояджийски продукти, както и за цвят по еталон или по RAL скала.

Продуктите на "ЛАКПРОМ " АД се разпространяват в цялата страна от дистрибутори и търговци.

 

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
Между приятели: - На кого е кръстена дъщеря ви Гертруда? - На дядо си Пенчо. - ?!? - Беше герой на труда....
На този ден 13.05   1327 г. – Подписан е Черноменският договор между Втората българска държава и Византийската империя от Михаил Шишман и Андроник III. 1346 г. – Йоан VI...