МТТ Консултинг

Адрес:
София 1000, ул. Цар Самуил 19
факс:
+359/ 2/952 12 14
уебсайт:
e-mail:
телефон:
+359 2/950 13 05

 

МТТ Ltd е консултантска фирма със седалище в град София.

МТТ е създадена на основата на съществуваща структура от специалисти, работещи в областта на консултациите в правните, финансовите и данъчни услуги. Дейността на фирмата е насочена към подпомагане и развитие на инвестиционните и бизнес проекти на своите клиенти, като им предоставя консултации по комплексни въпроси, касаещи решения по цялата верига от доставчици до потребители.

МТТ разполага с екипи, специализирани в следните области:

Консултинг: Съвременните изисквания на пазара налагат решаването на сложни въпроси от компетенстността на много специалисти в различни области. Усърдията ни са насочени към подбора на специфичните сътрудници в съчетание с новаторски похвати на изпълнение, които дават възможност на бизнеса на клиента да се развива ефективно и последователно.

Правни услуги: свързани със стартирането и управлението на бизнеса, МТТ консултира клиентите по специализирани въпроси в областта на приватизацията, постприватизационните проблеми, активите и финансите, неплатежоспособността и преобразуването, конкуренцията, съдебния процес и арбитраж.

Финансови консултантски услуги: Финансово-консултантските услуги обхващат множество специални направления във всички етапи на бизнес сделките и стратегическото развитие на клиента. МТТ съдейства за създаване и подобряване на финансови схеми за работа. Работа по инвестиционни проекти: Сапард, Фар, инвестиционни фондове и други.

Данъчните услуги: Данъчните услуги на МТТ варират от изготвянето на правни анализи през установяването на съответствие до предоставянето на консултации покомплексни въпроси. МТТ предоставя новаторски данъчни стратегии,които да посрещнат предизвикателствата на световно, национално и местно равнище във всички аспекти от данъчното облагане, включително корпоративно, персонално, локално, както и митнически задължения.

 

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив
  • Зимна приказка
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Най-старата коневъдна ферма в света
Блондинка звъни на оператора си: - Извинете, не ми работи интернетът... - А вие с рутер ли сте? Кратко мълчание... - Не, сама съм!!!
На този ден 21.05   1725 г. – Руската императрица Екатерина I учредява ордена "Александър Невски". 1840 г. – Нова Зеландия е обявена за колония на Великобритания. 1865...