ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 107 ОТ 27 АПРИЛ 2001 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБАТА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ДЪЛГОСРОЧНО КОМАНДИРОВАНЕ НА СЛУЖИТЕЛИ В ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ И КОНСУЛСКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ПРИЕТА С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 252 НА МИНИСТЕРС

ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 107 ОТ 27 АПРИЛ 2001 Г. ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБАТА ЗА УСЛОВИЯТА И РЕДА ЗА ДЪЛГОСРОЧНО КОМАНДИРОВАНЕ НА СЛУЖИТЕЛИ В ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ И КОНСУЛСКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ПРИЕТА С ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 252 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2000 Г. (ДВ, БР. 100 ОТ 2000 Г.)

Обн. ДВ. бр. от 8 Май 2001г.,
попр. ДВ. бр. от 5 Юни 2001г.

Раздел I.

Общи положения".

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ
ПОСТАНОВИ:
§ 1. Наименованието на наредбата се изменя така:
"Наредба за условията и реда за дългосрочно командироване в чужбина на служители в дипломатическите и консулските представителства на Република България и на служители в други бюджетни организации".
§ 2. В след думата "командироване" се добавя "в чужбина", а след наименованието "Република България" се добавя "и на служители в други бюджетни организации".
§ 3. В се създават т. 4, 5, 6 и 7:
"4. военнослужещи на кадрова военна служба и граждански лица от Министерството на отбраната в щабове и органи на международни организации;
5. служителите в българските държавни средни училища в чужбина и българските преподаватели в чуждестранни училища и университети;
6. служителите в българските културни институти в чужбина на бюджетна издръжка;
7. служителите в Центъра на промишлеността на Република България в Москва, Руската федерация."
§ 4. В се правят следните изменения и допълнения:
1. В ал. 1 след наименованието "Република България" се поставя запетая и се добавя "в българско държавно средно училище в чужбина или в български културен институт в чужбина на бюджетна издръжка".
2. В ал. 2 след думата "представителство" се поставя запетая и се добавя "директорът на българското държавно средно училище в чужбина или директорът на българския културен институт в чужбина" и след думите "министъра на външните работи" се поставя запетая и се добавя "съответно министъра на образованието и науката или министъра на културата".
§ 5. се отменя.
§ 6. След чл. 4 се създават заглавия:
"Глава втора
ДЪЛГОСРОЧНО КОМАНДИРОВАНЕ НА СЛУЖИТЕЛИ В ДИПЛОМАТИЧЕСКИТЕ И КОНСУЛСКИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Заключителни разпоредби

Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив