Ек­с­по­зи­ция на про­и­з­вод­с­т­во­то на ед­на фир­ма, в ко­я­то се от­ра­зя­ват тра­ди­ци­и­те, ис­то­ри­чес­ко­то раз­ви­тие и пос­ти­же­ни­я­та й. В ня­кои слу­чаи по-го­ле­ми­те П.м. пре­рас­т­ват в му­зеи на ця­ло про­и­з­вод­с­т­во или от­ра­съл. П.м. са ед­но от сил­ни­те сред­с­т­ва на фир­ме­ния ПР за вът­реш­но и вън­ш­но пред­наз­на­че­ние (при по­ли­ти­ка­та на от­во­ре­ни вра­ти - до­пус­ка­не на еди­нич­ни или ко­лек­тив­ни по­се­ще­ния пос­то­ян­но или в оп­ре­де­ле­ни дни). При най-го­ле­ми­те П.м. вхо­дът се зап­ла­ща.

Най-из­вес­т­ни са П.м. в об­ласт­та на ав­то­мо­би­лос­т­ро­е­не­то (му­зе­и­те "Фол" в Дет­ройт, САЩ и "Ре­но" в Бу­лон-Би­йан­кур, Фран­ция), на елек­т­ро­тех­ни­ка­та (му­зе­ят "Фи­липс", Хо­лан­дия). Осо­бе­но ин­те­рес­ни за ма­со­ва­та пуб­ли­ка са за­вод­с­ки­те му­зеи в об­ласт­та на ле­ка­та и хра­ни­тел­на­та про­миш­ле­ност: за обув­ки в Гот­вал­дов, Че­хия и "Ба­ли Шух­му­зе­ум" в Шьо­нен­верд, Швей­ца­рия, по ви­нар­с­т­во в То­кай, Ун­га­рия и др. Меж­ду­нар. из­вес­тен е Му­зе­ят на ро­за­та в Ка­зан­лък.

Реклама и насърчаване на продажбите; проф. Доганов, доц. Дуранкев; С-я; 1995

 

Предложи
корпоративна публикация
Валутни курсове
капиталов пазар
Купува Продава БНБ
EUR1.9560 1.9560 1.9558
USD1.5915 1.5924 1.8205
GBP2.4796 2.4887 2.2720
от 00:24 09 Май 2024 повече »
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив
Димитър Манолов: Кризата в Германия ще се отрази на целия Евросъюз По време на шествието по случай Международния ден на труда – 1 май – президентът на КТ “Подкрепа” Димитър Манолов призна пред репортер на БНР, че...