Решение № 926 от 6 декември 2005 г. за отчуждаване на имоти и части от имоти - частна собственост, за държавна нужда за изграждане на национален инфраструктурен обект "Реконструкция и електрификация на жп линията Пловдив - Свиленград - турска/гръцка...

МС

Държавен вестник брой: 101

Година: 2005

Орган на издаване: МС

Дата на обнародване: 19.12.2005

Решение № 926 от 6 декември 2005 г. за отчуждаване на имоти и части от имоти - частна собственост, за държавна нужда за изграждане на национален инфраструктурен обект "Реконструкция и електрификация на жп линията Пловдив - Свиленград - турска/гръцка граница и оптимизиране на трасето за скорост 160 км/ч" на територията на община Първомай, област Пловдив

На основание чл.34а, ал. 1 във връзка с чл.34б и § 1 от допълнителните разпоредби на Закона за държавната собственост

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ
РЕШИ:

1. Отчуждава за държавна нужда за изграждане на обект "Реконструкция и електрификация на жп линията Пловдив - Свиленград - турска/гръцка граница и оптимизиране на трасето за скорост 160 км/ч" съгласно влезли в сила парцеларни планове, одобрени със Заповед № РД-02-14-586 на заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството от 13 октомври 2004 г., имоти и части от имоти - частна собственост, подробно описани в приложениeто по вид, местонахождение, размер на паричното обезщетение и собственици.
2. Средствата, необходими за финансиране на процедурата по отчуждаване на имотите по т. 1, са за сметка на Министерството на транспорта.
3. Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд в 14-дневен срок от обнародването му в "Държавен вестник".
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив