Решение за избиране постоянно действащата подкомисия към Комисията по отбраната, която осъществява парламентарен контрол върху дейността на Националната разузнавателна служба, Националната служба за охрана и служба..

Народно събрание

Държавен вестник брой: 101

Година: 2008

Орган на издаване: Народно събрание

Дата на обнародване: 26.11.2008

Решение за избиране постоянно действащата подкомисия към Комисията по отбраната, която осъществява парламентарен контрол върху дейността на Националната разузнавателна служба, Националната служба за охрана и служба “Военна информация" към Министерството на отбраната

Народното събрание на основание чл. 86, ал. 1 от Конституцията на Република България и чл. 22, ал. 4 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание

РЕШИ:

1. Избира Янко Александров Янков за член и председател на постоянно действащата подкомисия към Комисията по отбраната, която осъществява парламентарен контрол върху дейността на Националната разузнавателна служба, Националната служба за охрана и служба "Военна информация" към Министерството на отбраната.
2. Избира за членове:
- Атанас Тодоров Мерджанов;
- Станимир Янков Илчев.
-------------------------
Решението е прието от 40-то Народно събрание на 13 ноември 2008 г. и е подпечатано с официалния печат на Народното събрание.
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia Добре дошли в най-новия 5-звезден хотел в София.
SIXENSE GROUP - СИКСЕНС ГРУП SIXENSE Group е глобална компания, базирана на 5 континента, развиваща...
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Резултати | Архив