Тарифа за таксите, които се събират при подаване на заявления за издаване на разрешения за търсене и/или проучване и за предоставяне на концесии за добив на подземни богатства

МС

Държавен вестник брой: 57

Година: 1999

Орган на издаване: МС

Дата на обнародване: 21.03.2004

Чл. 1.

Размерът на таксите се определя, както следва: 1. за издаване на разрешение за търсене и/или проучване на: а) подземни богатства по чл.2, т. 1, 2, 4, 5, 6, 7 и 8 от Закона за подземните богатства - 300 лв.; б) подземни богатства по чл.2, т. 3 от Закона за подземните богатства - 700 лв.; 2. за удължаване на срока на издадено разрешение за търсене и/или проучване на подземни богатства - 150 лв.; 3. за предоставяне на концесия за добив на: а) подземни богатства по чл.2, т. 1, 2, 4, 5, 6, 7 и 8 от Закона за подземните богатства - 500 лв.; б) подземните богатства по чл.2, т. 3 от Закона за подземните богатства - 900 лв.; 4. за удължаване на срока на предоставена концесия за добив на подземни богатства - 200 лв.

Чл. 2.

(1) Таксите по чл. 1 се внасят от кандидатите за получаване на разрешение за търсене и/или проучване и за предоставяне на концесия за добив на подземни богатства при подаване на заявлението в съответното министерство или ведомство съгласно предоставените му компетенции по чл.7 от Закона за подземните богатства.
(2) Документът за платената такса се прилага към заявлението.
(3) Внесените такси не подлежат на връщане.

Предложи
корпоративна публикация
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Резултати | Архив