Трема АД

Адрес:
Трявна 5350, ул. Бедек 1
факс:
+359/ 677/34 10
e-mail:
телефони:
+359 677/24 85, 35 10
 

Произвежда фрезови култиватори за активна обработка на почвата, култиватори за междуредова обработка на почвата в т.ч. и оборудвани с електронни системи за автоматично водене:

  • Култиватори с активни работни органи КАО 3/5/7/ с 3, 5 и 7 работни секции за окопаване на различни култури включително зеленчуци, тютюн, билки и др. Комбинацията на работните органи позволява обработка на междуредия 45, 60 и 70 см. Дълбочина на обработка 5 12 см., работна скорост до 6 км/час, агрегатират се с трактори  40 80 кс.
  • Култиватори навесни тип КН за окопаване на полски култури, тютюн, зеленчуци и др., възможности за регулиране на междуредията от 45 до 96 см. Култиваторите са комплектовани с работни органи за загърляне и по желание на клиентите се окомплектоват с апарати за внасяне на минерални торове. Агрегатират се с трактори от 20 до 100 кс. Култиваторите могат да се пренастройват за слято култивиране.
  • Култиватори навесни автоматични тип КАН. Предназначени са за прецизна обработка на междуредията с използване на електроника за автоматично водене на работните органи по реда на културните растения. Бордови миникомпютър и цветочувствителни датчици наблюдават растенията и подават команди към хидроустройство което води подвижната рама носеща работните органи на минимално но безопасно разстояние от растенията. Могат да се оборудват с торовнасящи апарати.

 

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Венто - К ООД Проектиране, изграждане, монтаж и продажба на вентилационни и климатични системи.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си: - Тате, до последна...
На този ден 21.05   1725 г. – Руската императрица Екатерина I учредява ордена "Александър Невски". 1840 г. – Нова Зеландия е обявена за колония на Великобритания. 1865...