Автоматизация на Дискретно Производство - Смолян ООД

Лице за контакти:
Цонка Пеевска
Адрес:
ул.Рада Казалиева 1
телефон:
+359/ 88/774 40 19
e-mail:
уебсайт:
facebook:
ЕИК:
030163341

Фирма ‘АДП- Смолян’ ООД е основана през 1989г. в гр. Смолян, което я прави първата частна фирма в региона. В първите години от съществуването си се специализира в изработването на детайли и технологични проекти за индустриално оборудване.

Днес 'АДП-Смолян' ООД е високорастящо динамично предприятие, специализирано в производството на широка гама от ЦПУ (CNC) машини за различни нужди – за дървообработване, за обработка на камък, за рязане на метал, за обработка на алуминий и PVC, поръчкови разработки и системи за автоматизация. Фирмата оперира не само на българския пазар, но и международния. Екипът на 'АДП-Смолян' ООД се отличава с високи квалификации, динамичност и амбиция. Фирмата предлага фирмено обучение и кариерно развитие за своите служители.

При проектирането и производството на машините, 'АДП-Смолян' акцентира върху високо качество, надежност и висока производителност, на достъпни цени за максимален брой потребители. 

 

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
Старият вампир извежда малкото вампирче за първото му среднощно пиршество. Набелязват жертва, малкото забива зъби и започва да смуче кръв, по едно време се спира и пита баща си: - Тате, до последна...
На този ден 04.07   1776 г. – На континентален конгрес във Филаделфия е подписана американската Декларация за независимост, която обявява, че Тринадесет колонии престават да бъдат част...