Аудиториум ООД

Лице за контакти:
Пламен Димитров
Адрес:
София, ул. Св.Св. Кирил и Методий 40
телефон:
+359/ 87/797 70 43
e-mail:
уебсайт:
ЕИК:
203170935

„Аудиториум“ ООД е юридическо лице, регистрирано съгласно действащото българско законодателство в сферата на услугите.

Основните ни компетенции са в областите на одита, контрола, счетоводството и управленското консултиране, включително по фондове и програми на Европейския съюз. Нашата дейност е насочена, както към частния сектор на българската икономика, така и към публичния.

Нашите клиенти и партньори са позиционирани в широк спектър на бизнеса и държавното управление. Ние им предлагаме индивидуални решения за повишаване на ефективността на бизнес процесите и инвестиционните намерения, независимо от техния етап на развитие. Като част от инвестиционния цикъл, осигуряваме и консултантски услуги за привличане на външно финансиране, в това число по линия на фондове, програми и други финансови механизми на Европейския съюз.

Основателите на Аудиториум са участници в създаването на системи за управление и контрол, както на действащите към момента финансови механизми по фондове на Европейския съюз, така и на тези с действие от пред-присъединителния период на Република България през 2000 – 2007 година.

Имат опит при одобрение на проекти (проектни предложения), финансиране на инвестиционните намерения и осъществяване на мониторинг и последващ контрол в компетентни държавни институции. Преминали са през редица обучения и курсове за обмяна на опит в институции на държави-членки с дългогодишни традиции при усвояване на средства от ЕС. Участвали са в различни форми на Комитети за наблюдение, в срещи и обсъждания при промяна на нормативна уредба на Общността, в качеството им на представители на Република България. Представлявали са страната ни при обсъждане на одитни подходи и техники за одит и контрол на средства от ЕС и други. Също така, имат доказан опит от над 10 години в областта на вътрешния и външен одит.

Имаме придобит опит в областта на одита и контрола с познания на всяко едно ниво на управление и сме участвали, като ръководни кадри във Върховна одитна институция.

Притежаваме лекторски опит от Университет за национално и световно стопанство, Свищовска академия „Д.А. Ценов“, Институт на вътрешните одитори и др. в области, свързани с одита контрола и управлението, включително и по фондове и програми с финансиране от Европейския съюз. Имаме публикации в различни професионални и специализирани издания, както и сме канени от различни институции за обучители на експерти от държавната администрация на централно и местно ниво.

 

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Holiday Inn Sofia A warm "Welcome" to Sofia's newest 5 Star hotel.
Интерлийз ЕАД Лизинг на оборудване, транспорни средства, леки автомобили и др.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
Свободна Безмитна Зона – Бургас АД Първокласни мултифункционални складове, митническо агентиране.
ММС Инк. ЕООД Официален дистрибутор на Daikin-Япония. Лидер в производството на климатична техника.
Резултати | Архив
  • Церемония по връчване на годишна международна награда „Карл Велики“
  • Премиерът Бойко Борисов в Туркменистан
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
  • Премиерът Бойко Борисов се срещна с руския премиер Дмитрий Медведев в Туркменистан
Мъж е в бара, пие и изглежда навъсен. - Какво ти е на теб? – пита барманът. - Бях женен три пъти и три пъти станах вдовец. Барманът иска да знае подробности. - Ами, първата се отрови с...
На този ден 22.09   1499 – Между Австрия и Швейцария е сключен мирен договор, с което се слага край на Австрийско-швейцарската война и е призната независимостта на Швейцария. 1792...