Геострой Инженеринг ЕООД

с. Калчево
Лице за контакти:
Ивелин Димитров
Адрес:
с. Калчево, местност Начева могила
телефон:
+359/ 88/444 78 44
e-mail:
уебсайт:
skype:
ЕИК:
128003989

Бон олио е създадено през 2007 г. и е утвърдено като един от най-големите производители на растителни масла в България. Дейността включва: закупуване и съхранение на маслодайни култури   (слънчоглед) с лицензирани компании за търговия със зърно, производство и търговия на: наливни  сурови и рафинирани масла, слънчогледово кюспе (шрот), бутилиране и транспорт на растително масло. Продукцията се реализира на местния и външния пазар. Боноил е член на съюза на масларите в България - https://www.sunoil-bg.org.
Разполага се на площ от 28000 кв.м. , от които 6000 кв.м. е застроена площ /складове за маслодаен слънчоглед, производствени помещения, административна сграда/. Вместимостите за съхранение на зърно  и експелер са до 12 хиляди тона.

Склада за сурово олио е с капацитет от 1000 тона, а рафинираното олио се съхранява в съдове от неръждаема стомана с капацитет от 800 тона. Високотехнологичните преси са с капацитет 100 тона слънчоглед за 24 часа.Това дава възможност да изкупуваме маслодаен слънчоглед през цялата година.

Съобщи за неточности в данните на фирмата !
Предложи
корпоративна публикация
Бул Одит ООД Дружество за счетоводни консултации и одит.
Кооперативна охранителна фирма ООД КОФ ООД е специализирано дружество за комплексна охрана.
РАЙС ЕООД Търговия и сервиз на офис техника.
Резултати | Архив
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Женевски конвенции
  • Зимна приказка
  • Най-старата коневъдна ферма в света
  • Най-старата коневъдна ферма в света
- Месо ядеш ли? - Не. - А риба? - И риба не ям. - Вегетарианец ли си? - Не, пенсионер съм...
На този ден 13.08   1099 г. – Паскалий II е избран за католически папа. 1521 г. – Испанският конкистадор Ернан Кортес завладява столицата на ацтеките – днешния град...